Homepage  / Articole

Nicoleta Luciu şi tripleţii se simt bine

Nicoleta Luciu şi tripleţii se simt bine

de Redactia Tvmania

Vedeta postului Acasă, Nicoleta Luciu, a adus pe lume tripleţii, sâmbătă, la Maternitatea Polizu din Bucureşti.

Nicoleta Luciu a luat prin surprindere pe toată lumea weekend-ul ce a trecut. Ea se afla acasă, pentru că doctorii o asiguraseră că nu va naşte mai devreme de sfârşitul săptămânii viitoare, scrie Libertatea.ro. Cu toate astea, Nicoleta a fost dusă de urgenţă la spital, după ce i s-a rupt apa. Iubitul ei, Zsolt, dar şi Iuliana, sora ei, au fost alături de proaspăta mămică la Maternitatea Polizu.

După ce a ajuns la spital, Nicoleta Luciu a intrat imediat în operaţie, pentru că nu putea să nască tripleţii fără ajutorul doctorului şi a unei operaţii de cezariană.

La aproximativ o oră după ce a intrat în sală, rudele au aflat că atât mama, cât şi copiii Kim, Kevin şi Karoly au trecut cu bine de operaţie. Fiecare dintre cei trei bebeluşi a avut peste două kilograme.

Zsolt a declarat, imediat după ce a părăsit spitalul, că “Totul este în regulă, iar Nicoleta e bine!”.

Bebeluşii au fost duşi la secţia de Terapie Intensivă neonatologie a maternităţii, unde vor sta până când vor mai creşte în greutate, informează postul Acasă.

Sora Nicoletei, Iuliana Luciu, şi-a exprimat sentimentele pe Facebook, unde a scris primul ei mesaj în calitate de mătuşă a tripleţilor:

“Azi (1 octombrie, n.r.), la ora 17.30 am trăit cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea, când am asistat alături de Nicoleta, chiar în sala de naşteri, când s-au născut cei trei copii ai Nicoletei, respectiv nepoţeii mei iubiţi! Kim a avut 2.250 g, Karol, 2.100 g, iar Kevin, 2.200 g! Să ne trăiască, să fie sănătoşi şi norocoşi !!! Sunt foarte fericită!!!”, a scris Iuliana Luciu pe site-ul de socializare.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton