Homepage  / Vedete româneşti

De ce vor Nicoleta Nucă și iubitul ei să se mute definitiv din România. Când și unde va avea loc nunta

De ce vor Nicoleta Nucă și iubitul ei să se mute definitiv din România. Când și unde va avea loc nunta
12

de Roxana Mirea,

Nicoleta Nucă și toboșarul Alex Ursache trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de patru ani de zile. În vara acestui an, artista în vârstă de 27 de ani a fost cerută în căsătorie, la Istanbul. Cei doi au planuri mărețe de viitor, printre care și nunta, care va avea loc departe de România. Pe de altă parte, Nicoleta Nucă și logodnicul ei își doresc să părăsească definititv țara.

Unde va avea loc nunta dintre Nicoleta Nucă și logodnicul ei

Nicoleta Nucă este foarte fericită alături de logodnicul ei, Alex Ursache. Cei doi plănuiesc să se căsătorească anul viitor, în Italia, pe insula Capri. Evenimentul va fi unul restrâns, doar cu familia, iar artista știe deja cum va arăta rochia de mireasă.

Ne dorim să facem nunta peste hotare într-un număr extrem de restrâns, doar familia și atât. Ne gândeam să o facem anul viitor în Italia, pe insula Capri. Nunta pentru mine este sărbătoarea iubirii a doi oameni, nu-mi plac deloc tradițiile de aici, de acasă. Rochia nu m-am gândit încă cum va fi, dar clar nu va fi una de prințesică. Va fi o rochie din stofă, simplă, un hand-made, important este să fie unicat, să nu semene cu a altcuiva”, a declarat Nicoleta Nucă, pentru Click!

De-ce-vor-Nicoleta-Nuca-si-iubitul-ei-sa-se-mute-definitiv-din-Romania.-Cand-si-unde-va-avea-loc-nunta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Nicoleta Nuncă și iubitul ei vor să se mute din România

Nicoleta Nuncă nu se grăbește să devină mamă pentru că nu simte că este momentul potrivit pentru a aduce un copil pe lume. Societatea în care trăim reprezintă unul dintre motivele pentru care artista nu își dorește copii în acest moment. Pe de altă parte, tot acesta este motivul pentru care Nicoleta Nucă și iubitul ei vor să se mute din România.

Treaba cu copiii e în plan foarte îndepărtat. Nu-mi doresc copii, nu simt că e momentul potrivit pentru mine. Am trăit mult prea puțin ca să îmi doresc asta. Mi-aș dori să fac copii dacă aș ști că trăiesc într-o societate cum trebuie, nu una ca a noastră. Tocmai de asta avem în plan să ne mutăm într-o altă țară”, a mai spus artista.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton