Homepage  / Știri

Nicolle (Vocea României) are videoclip la „You”, varianta unplugged

Nicolle (Vocea României) are videoclip la „You”, varianta unplugged

de Redactia Tvmania

Nicolle (22 de ani), pe numele său adevărat Nicoleta Oancea, pe care o ştiţi de la Vocea României, unde a făcut backing vocals, a lansat până acum piesele „Only One” şi “In your Arms”, iar acum a filmat un videoclip la piesa “You”, unde cântă unplugged.

Videoclipul a fost lansat azi, odată cu site-ul official nicolle.ro. “Colaborez de ceva timp cu Răzvan Mihăilă, chitarist şi producător muzical, absolvent al Universităţii de Muzică, membru în Tibi Scobiola Band, care a cântat cu Edward Maya. Împreună am lansat proiectul Nicolle, iar cea mai nouă piesă compusă se numeşte “You” şi are două variante. Eu şi Răzvan ne-am gândit să facem şi o varintă unplugged a piesei, iar clipul a fost filmat de băieţii de la cevadevis.tv”.

Pentru videoclipul piesei “You”, varianta unplugged, cei doi au filmat timp de 10 ore la etajul 8 al Universităţii Hyperion din Bucureşti.

“Am filmat la 40 de grade şi putem spune că am început cu stângul, pentru că am uitat elementul esenţial acasă, adică eşarfa, şi a trebuit să ne întoarcem după ea”, ne-a povestit Nicolle.

Pentru acest videoclip Răzvan Mihăilă şi-a făcut un tatuaj temporar pe mâna stângă. “Se vede super tatuajul în videoclip. Vă mai spunem că am transpirat foarte mult la aceste filmări, însă a ieşit aşa cum trebuia”, ne-a mărturisit Nicolle.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ig9s-nb3DJ0[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton