Homepage  / Știri

Nicolle şi Alex, înlocuitorii lui Răzvan şi Dani

Nicolle şi Alex, înlocuitorii lui Răzvan şi Dani

de Redactia Tvmania

Din 19 iulie, matinalii de la „’Neatza cu Răzvan şi Dani” intră în vacanţă, iar în locul lor dimineţile vor fi umplute de către Nicolle Stănese şi Alex Stanciu.

De la ora 8.00, în fiecare zi de luni până vineri, cei doi vor fi prezenţi pe micile ecrane în emisiunea matinală „Liber la vacanţă”, care va avea rubrici noi şi promite să vă atragă cu numeroase subiecte de interes general.

Astfel, alături de Nicolle şi Alex, publicul Antena 1 va pătrunde în culisele lumii mondene cu revista presei tabloide şi interviuri cu diverse vedete din România, va putea descoperi modalităţi inedite de a face sport sau de a slăbi şi va primi sfaturi utile pentru sănătate.

Printre interviuri, se vor strecura şi câteva teste interesante, ca cel de memorie: o vedetă va viziona secvenţe dintr-o filmare anterioară, în care a făcut o anumită declaraţie, urmând să-şi amintească despre ce declaraţie sau emisiune este vorba.

În plus, telespectatorii matinalului vor asculta poveşti impresionante de viaţă primite de la cei de acasă şi vor afla detalii despre locurile unde vedetele autohtone se relaxează vara aceasta.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton