Homepage  / Articole

Nicolle Stănese, frumoasa de la prima oră

Nicolle Stănese, frumoasa de la prima oră

de Redactia Tvmania

La 4 ani după ce a intrat absolut întâmplător în lumea televiziunii, sibianca Nicolle Stănese a ajuns să le ţină locul lui Răzvan şi Dani pe perioada verii la Antena 1, cu matinalul „Liber la vacanţă”.

.

Nicolle vine de la Sibiu şi a cochetat cu modellingul

Nicolle vine de la Sibiu şi a cochetat cu modellingul

Din moment ce matinalul „Liber la vacanţă”, pe care-l prezintă alături de Alex Stanciu, îi ocupă mai tot timpul, Nicolle Stănese nu a avut timp să cunoască Bucureştiul, mai ales că weekend-urile le petrece acasă, la Sibiu.

Prezentatoarea de 20 de ani, care a schimbat prefixul pe 11 iulie, a intrat în lumea televiziunii prin 2006, dintr-o întâmplare.

„Nici nu ştiam că, de fapt, asta îmi doresc. Mi s-a propus să apar în cea mai urmărită emisiune din Sibiu a postului Antena1, „Raluca & Răzvan”. Am acceptat imediat, fără să mă fâstâcesc şi fără să ştiu unde aveau să conducă lucrurile. La prima emisiune în direct, nu-mi era foarte clar nici măcar unde sunt camerele. Ţin minte că am auzit „atenţie!” şi imediat după „intrăm!”. Şi asta a fost!”.

Era atât de emoţionată încât a uitat complet numerele de telefon pe care trebuia să le prezinte, însă lucrurile au evoluat în bine şi, în 2009, a devenit corespondentul din Sibiu al emisiunii „`Neatza cu Răzvan şi Dani”.

.

La furat de meserie

Nicolle StaneseDeşi a flirtat cu lumea modelingului, Nicolle Stănese recunoaşte că realizările sale în această privinţă sunt prea puţine.

„În primul rând, nu îndeplinesc toate cerinţele pentru a fi un model profesionist şi, dincolo de asta, nu mi-am dorit niciodată să-mi clădesc o carieră în domeniu”.

Televiziunea este locul în care simte că are ceva de demonstrat şi recunoaşte că „fură” cât poate de la colegii ei pentru a se perfecţiona.

„Cred că e cea mai practică şcoală! La mine a funcţionat şi asta e strategia pe care o aplic şi acum. Mi-e milă de cei pe care probabil o să-i enervez., pentru că mai am atâtea întrebări şi atât de multe lucruri de învăţat”.

.

Matinalul necesită sacrificii

În lipsa lui Răzvan şi Dani, Nicolle Stănese se trezeşte cu noaptea-n cap pentru a ne întampina la Antena 1.

„La 4.45 sunt în picioare, fac puţin sport pentru a reuşi să mă trezesc în adevăratul sens al cuvântului, mă machiez, îmi aranjez părul şi la 6 plec spre platou. Fetele de la machiaj mă ajută cu retuşurile de rigoare, urmează ultimele discuţii cu producătoarea emisiunii şi la 8.00 dăm <> telespectatorilor care probabil sunt la fel de somnoroşi ca şi noi”, spune prezentatoarea.

După două ore petrecute în faţa camerelor, urmează şedinţa de redacţie şi pregătirile pentru următoarea ediţie.

„Ajung destul de târziu la apartament şi prefer să citesc ceva sau să-mi pun un film. Încerc să-mi fac programul în aşa fel încât să dorm de la ora 22.00”, mai spune studenta la drept.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton