Homepage  / Articole

Niculina Stoican aduce surprize la tv

Niculina Stoican aduce surprize la tv

de Redactia Tvmania

Show-ul prezentat de Niculina Stoican la Kanal D a ajuns la al doilea sezon. Emisiunea s-a reîntors din vacanță la începutul acestei săptămâni. TVmania a aflat direct de la sursă ce surprize îi așteaptă pe telespectatorii care se uită la „Te vreau lângă mine”.

Dacă în urmă cu câteva zile, Niculina Stoican povestea că e nerăbdătoare să revină pe micile ecrane și că vrea să încheie fiecare ediție cu zâmbetul pe buze, alături de perechile îndrăgostite în platou, noi am vrut să știm ce a făcut vara asta și ce a pregătit nou pentru ediția 2011 din „Te vreau lângă mine”.

Tvmania: Ce ați făcut vara asta?

Niculina Stoican: Am muncit toată vara. Am colindat țara în lung și-n lat, le-am cântat românilor cu multă dragoste. În plus, am pregătit si noul sezon al emisiunii “Te vreau lângă mine” de la Kanal D. Am avut semnale foarte bune de la oamenii pe care i-am întâlnit la spectacole, toți mă întrebau când o să revină emisiunea. Acum pot să-i invit să ne urmărească de luni până vineri, de la 13.15, la Kanal D.

Tvmania: Sezonul doi al emisiunii „Te vreau lângă mine” aduce schimbări?

Niculina Stoican: Da. O să avem foarte multe surprize pe care telespectatorii o să le descopere pe parcurs. Emisiunea a căpătat amploare, suntem în casă nouă, suntem emoționați, dar și dornici să nu-i dezamăgim pe cei care ne urmăresc.

Tvmania: Care este cazul care v-a uimit cel mai mult din tot sezonul 1?

Niculina Stoican: M-a impresionat foarte mult o femeie care a venit din Italia pentru a se îndrăgosti în platoul emisiunii mele. Surprinzător sau nu, a și plecat la brațul bărbatul pentru care a venit. M-a șocat hotărârea și curajul ei, mai ales că era vaduvă dintr-o căsătorie cu un italian.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton