Homepage  / Vedete / Vedete străine

Nimeni nu-i profet în țara lui. Fiul lui Chris Hemsworth nu e fan Thor!

Nimeni nu-i profet în țara lui. Fiul lui Chris Hemsworth nu e fan Thor!

de Redactia Tvmania

Chris Hemsworth (37 de ani) s-a plimbat cu fiul său pe străzile din Sydney, unde se filmează acum noua peliculă din saga Thor. În ciuda numeroșilor săi admiratori, actorul australian nu a reușit să-i câștige și inimioara fiului său de numai 7 ani. Dovada: chiar pe contul său de Instagram.

 

Chris Hemsworth are mii de fani datorită celebrului său rol, acela al zeului tunetului Thor din saga cu supereroi de la Marvel. Dar fiul lui nu e deloc impresionat. Pe contul său de Instagram, actorul a postat o fotografie cu el însuși și cu fiul său, care poartă cu naturalețe pelerina lui… Superman. Iar Hemsworth demonstrează că are și simțul umorului! 🙂

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

„Îl țineam de mână pe micuțul meu și-i puneam aceeași veche întrebare: «Ce vrei tu să te faci când vei fi mare?». «Tata, vreau să mă fac Superman!». Noroc că mai am încă doi copii”, a scris actorul pe Instagram.

Chris Hemsworth formează un cuplu cu actrița spaniolă Elsa Pataky din iulie 2010. S-au căsătorit în decembrie 2010 și au împreună trei copii: o fiică născută în 2012, India Rose, și doi băieți gemeni, născuți în 2014, Tristan și Sasha.

 

La ce lucrează acum Chris Hemsworth

Actorul australian este cunoscut mai ales datorită supereroului Thor, pe care l-a interpretat de mai multe ori în filmele Marvel. Dar nu e singurul rol pentru care-l apreciază fanii. Deși, până acum cel puțin, nu l-a jucat încă pe Superman!

Anul acesta, îl vom vedea pe Chris Hemsworth în pelicula de la Netflix – „Escape from Spiderhead”, iar acum fillmează în Australia „Thor 4: Love and Thunder”, care are programată premiera pentru 2022.

Iar după acesta, vor începe filmările pentru „Gardienii galaxiei 3”, unde va fi tot… Thor. Vestea a fost dată de Deadline, care citează surse apropiate producției, care au declarat că urmare a ceea ce s-a întâmplat în „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului” (2019), când „gardienii galaxiei” s-au alăturat „răzbunătorilor”, îl vom vedea și pe Thor în „Guardians of the Galaxy Vol. 3”. Dar pentru asta vom mai avea de așteptat: noul volum din aventura „gardienilor…” are premiera programată pentru 5 mai 2023.

Alte trei pelicule în care va juca Chris Hemsworth sunt în stadiul de preproducție: „Extraction 2”, „Untitled Hulk Hogan Biopic” și „Furiosa”.

 

Citește și:

https://www.tvmania.ro/sezonul-5-la-casa-de-papel-netflix-295877

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton