Homepage  / Filme Online

Nimic nu-l poate opri pe Sonic the Hedgehog! După două filme, se pregătește al treilea și un serial

Nimic nu-l poate opri pe Sonic the Hedgehog! După două filme, se pregătește al treilea și un serial

de Mioara Tronaru,

Anul acesta, în aprilie, va fi premiera lungmetrajului „Sonic the Hedgehog 2”, dar producătorii au anunțat deja că pregătesc „Sonic the Hedgehog 3” și un serial spin-off, „Knuckles”, pentru platforma de streaming Paramount+, scrie Deadline.

În februarie 2020, intra pe ecrane primul „Sonic the Hedgehog”, inspirat de franciza de jocuri video creată în 1991 de japonezii de la Sega și avându-l în rolul principal pe Sonic, cel mai albastru și mai rapid arici din galaxie.

Geneza fusese grea. Primul trailer al filmului a apărut în aprilie 2019 și a declanșat un adevărat tsunami.

Fanii au fost revoltați de modul în care a fost desenat Sonic: prea humanoid, prea înalt, prea puțin fidel personajului din jocurile video. În fața comentariilor negative, regizorul Jeff Fowler a hotărât pur și simplu să asculte vocea fanilor.

Așa că Studiourile Paramount au scos încă 5 milioane de dolari pentru refacerea de la zero a înfățișării ariciului albastru. În total, bugetul filmului a ajuns la 90 de milioane de dolari. Dar a meritat fiecare cent, pentru că noua față a lui Sonic a strâns din încasări peste 300 de milioane de dolari și pus bazele unei noi și frumoase francize.

Anul acesta, producătorii sunt destul de încrezători că „Sonic the Hedgehog 2” îi va călca pe urme primului, pentru că au anunțat deja, cu câteva luni înainte de premiera din aprilie, co povestea ariciului extraterestru va continua în „Sonic the Hedgehog 3” și în serialul „Knuckles”.

Ce se știe despre serialul „Knuckles”

Echidna Knuckles este un personaj cunoscut de fanii jocurilor de la Sega. Este o echidnă roșie antropomorfă cu cioc scurt și foarte puternică. Va apărea în „Sonic the Hedgehog 2”, ca aliat al negativului dr. Ivo Robotnik (interpretat ca și în prima parte de Jim Carrey).

Întâlnirea dintre Sonic și Knuckles e chiar în trailer-ul filmului:

Vocea lui Knuckles îi aparține lui Idris Elba, care a semnat pentru a juca și în serialul „Knuckles”. Nu se știe încă data de lansare a acestuia, dar producătorii speră să fie undeva la sfârșitul lui 2022 sau începutul lui 2023, dar oricum cu ceva vreme înainte de lansarea lui „Sonic 3” în cinematografre.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton