Homepage  / Vedete româneşti

Nina Hariton, mesaj sincer după ce a câștigat Chefi la cuțite 2023. Ce a dezvăluit despre colegii din echipa ei din finală

Nina Hariton, mesaj sincer după ce a câștigat Chefi la cuțite 2023. Ce a dezvăluit despre colegii din echipa ei din finală
8

de Roxana Mirea,

Nina Hariton a transmis un mesaj după ce a câștigat Chefi la cuțite 2023, sezonul 11. Concurenta, care a primit cuțitul de aur de la Sorin Bontea, a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro. Iată ce a spus Nina despre colegii din echipa ei din marea finală a show-ului de la Antena 1.

Nina Hariton, mesaj după ce a câștigat Chefi la cuțite 2023

Nina Hariton, din echipa lui Sorin Bontea, a câștigat Chefi la cuțite 2023, sezonul 11. La scurt timp după ce a fost difuzată finala show-ului pe Antena 1, Nina a intrat pe Instagram și a transmis un mesaj, prin intermediul căruia le-a mulțumit colegilor ei pentru tot ajutorul pe care i l-au oferit. În finală, ea a lucrat alături de George Popescu, Luna Morgaciova, Matthew Ehsanmehr, Daniel Dragomir și Constantin Onuț.

„Seara de ieri a fost despre Ei! Oamenii din echipa mea și oamenii în care am crezut! Nu a fost o strategie, a fost pur si simplu o voce interioară să-i am alături de mine!

George Popescu, împreună am lucrat de parcă lucrasem de o viață. Îți mulțumesc că ai dat totul chiar și când totul părea imposibil.

Luna Morgaciova, eu am avut nevoie de eleganța și rafinamentul tău în farfuria mea. Îți mulțumesc pentru culoarea adusă în fiecare preparat.

Constantin Onuț, eu am crezut în dragostea ta pentru gătit, îți mulțumesc că ai fost solidar cu echipa și m-ai ajutat în fiecare detaliu.

Matthew Ehsanmehr, mulțumesc pentru atenție și implicare atunci când atenția mea era în altă parte, iar împreună cu Daniel Dragomir ați reușit să gestionați momentele pe cate noi nu le vedeam.

MULȚUMESC enorm, Chef Sorin Bontea. Fără pasiunea și talentul dumneavoastră noi nu am fi reușit niciodată! Mulțumesc pentru încredere!

Mulțumesc, Chefi la cuțite si Antena 1, pentru oportunitatea de a transmite dragostea și pasiunea mea pentru gătit și pentru oameni!

Aventura abia începe”, a scris Nina Hariton, pe rețelele sociale, după ce a câștigat Chefi la cuțite 2023.

Nina Hariton a câștigat Chefi la cuțite 2023, sezonul 11

Nina Hariton, din echipa lui Sorin Bontea, a câștigat Chefi la cuțite 2023, sezonul 11. A fost o finală istorică pentru că este pentru prima dată în 11 sezoane ale show-ului culinar de la Antena 1, când ultima bătălie pentru marele premiu s-a dat între concurenții câștigători ai cuțitelor de aur. Așadar, lupta a fost una cât se poate de strânsă. 

marea-finala_15-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Dați-mi o palmă, să mă trezesc la realitate! E un vis minunat. m-au luat toți colegii în brațe. Nu îmi dădeam seama ce se întâmplă! Acest premiu este și pentru colegii mei care m-au ajutat astăzi și care m-au susținut, dar mai ales pentru Sorin Bontea, care a avut încredere și care mi-a dat cuțitul de aur când eu i l-am cerut, cu nu voia probabil să mi-l dea”, a spus Nina, după ce Gina Pistol a anunțat că ea a câștigat Chefi la cuțite 2023.

Am crezut că o să câștige Laurențiu! Nu pot să cred așa ceva! Sunt mândru de Nina, de echipă. Nu-mi vine să cred! Și dacă stai să te gândești, ea m-a ales, de fapt, pe mine, în preselecții. Mi-a promis atunci că ajungem în Finală și s-a ținut de promisiune, ba chiar a depășit-o” a spus Sorin Bontea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton