Homepage  / Vedete străine

Noah Schnapp, actorul din „Stranger Things”, a dezvăluit că este homosexual. Cum a reacționat familia lui când a aflat

Noah Schnapp, actorul din „Stranger Things”, a dezvăluit că este homosexual. Cum a reacționat familia lui când a aflat
7

de Roxana Mirea,

Starul din "Stranger Things", Noah Schnapp, a dezvăluit că este homosexual. Actorul în vârstă de 18 ani a distribuit, joi, un clip pe TikTok, dezvăluind celor 31,4 milioane de urmăritori ai săi cum au reacționat prietenii și familia atunci când și-a făcut curaj să le spună adevărul.

Noah Schnapp din „Stranger Things” a dezvăluit că este homosexual

Noah Schnapp, actorul din „Stranger Things”, în vârstă de 18 ani, a recunoscut, joi, într-un videoclip TikTok, că are o altă orientare sexuală. În clip, Schnapp a scris: „Când în sfârșit le-am spus prietenilor și familiei mele că sunt gay, timp de 18 ani mi-a fost teamă să fac această dezvăluire și tot ce au spus ei a fost: știm”.

La descrierea videoclipului său pe TikTok, Noah Schnapp a scris: „Bănuiesc că sunt mai asemănător cu Will (n.r. Will Byers, personajul lui din „Stranger Things”) decât credeam.”

@noahschnapp

I guess I’m more similar to will than I thought

♬ original sound – princessazula0

De-a lungul celor patru sezoane ale serialului, fanii s-au întrebat în repetate rânduri dacă Will era homosexual, unii chiar criticând serialul pentru că nu a dezvăluit mai devreme în mod explicit acest lucru aparent evident.

26th Annual Screen Actors Guild Awards – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Noah Schnapp, despre orientarea sexuală a personajului său

În iulie, Schnapp a abordat subiectul orientării sexuale a lui Will, confirmând că adolescentul are sentimente romantice față de cel mai bun prieten, Mike (Finn Wolfhard).

Evident, s-a dat de înțeles din primul sezon: a fost într-un fel întotdeauna acolo, dar nu ai cum să știi cu adevărat, este doar el crescând mai încet decât prietenii lui? Acum că a crescut, au făcut din asta un lucru evident. Acum este 100% clar că este gay și că îl iubește pe Mike.”

Acest lucru a părut cu siguranță destul de clar pentru telespectatori în finalul sezonului 4, în special în timpul unei scene în care Will i-a vorbit lui Mike despre dificultățile de a se simți „diferit”. Mai târziu, el a avut o discuție sinceră cu fratele său Jonathan (Charlie Heaton), în care Jonathan a părut să îi ofere sprijinul lui Will, fără a rosti vreodată cuvintele: „Știu că ești homosexual și sunt aici”.

„Este doar modul perfect de a-i spune cuiva ca Will că îi pasă de el și că îl acceptă indiferent de situație. Cred că a fost foarte sănătos”, a spus Noah Schnapp.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton