Homepage  / Articole

Noah Wyle se iubeşte cu Gina Gershon

Noah Wyle se iubeşte cu Gina Gershon

de Redactia Tvmania

Noah Wyle si Gina Gershon

La mai puţin de un an de la intentarea procesului de divorţ, simpaticul dr. Carter îşi împarte vacanţele cu Gina Gershon.

Pe Noah Wyle îl ştiţi din „Spitalul de urgenţă” – 11 sezoane l-a interpretat în serial pe inimosul doctor John Carter. Pe Gina Gershon o ştiţi din „Showgirls” (filmul care se regăseşte pe toate listele cu cele mai proaste pelicule făcute vreodată), dar şi din videoclipul piesei „Again” al lui Lenny Kravitz. Cei doi se întâlnesc în mare secret de la începutul anului, dar de vreo lună nu se mai ascund de nimeni.

.

Detaliile le-a aflat şi le-a făcut publice tabloidul american „The National Enquirer” în februarie: iubita secretă din viaţa lui Noah Wyle (pe care l-aţi putut urmări în duminică seară, la TVR 1, în pelicula „Dracula şi Pocalul blestemat”) este actriţa Gina Gershon (47 de ani).

Wyle, 38 de ani, s-a despărţit de soţia lui, make-up artistul Tracy Warbin, 42 de ani, în octombrie anul trecut.

.

Relaţia cu Tanna Frederick a fost de scurtă durată

Tanna Frederick

La data când a fost făcut anunţul despre despărţire, actorul din „Spitalul de urgenţă” avea deja o relaţie cu Tanna Frederick (32 de ani), colega sa de pe platourile de filmare de la „Queen of the Lot”, relaţie căreia i-a pus capăt atunci când a început să iasă cu Gina Gershon.

Relaţia dintre Noah şi Gina s-a dovedit una pasională încă de la început: „E clar că sunt îndrăgostiţi. Petrec împreună o mulţime de timp, la locuinţa Ginei din Los Angeles, dar şi la casa lui de lângă Santa Barbara. Se potrivesc foarte bine şi au o mulţime de lucruri în comun: le plac aceleaşi filme, cărţi şi muzică”, declara pentru sursa amintită un prieten al noului cuplu.

Pe cerul minunat al relaţiei celor doi actori, care vor, se pare, să se mute împreună cât mai curând, există însă şi câţiva norişori: divorţul lui Noah (procedurile sunt în plină desfăşurare), dar şi custodia celor doi copii (Owen, 7 ani, şi Auden, 4 ani) pe care acesta îi are cu Tracy Warbin.

La începutul lui mai, atunci când se împlineau 10 ani de la căsătoria sa cu fosta – în curând – soţie (Noah şi Tracy s-au cununat pe 6 mai 2000), actorul a plecat într-o croazieră romantică în Caraibe, cu Gina Gershon, pentru a scăpa de tensiunile legate de divorţul său.

.

Divorţul dintre Noah şi Tracy va dura ceva vreme

Actorul nu va renunţa cu uşurinţă la custodia celor doi copii pe care îi are din căsnicia de aproape 10 ani.

„Noah destestă perioada asta în care trebuie să pună ordine în căsnicia sa eşuată cu Tracy, aşa că ideea de a petrece trei zile de relaxare la bordul unui vapor a fost binevenită”, a explicat aceeaşi sursă pentru „National Enquirer”. „Că întâmplător a coincis cu aniversarea celor 10 ani de căsnicie nu l-a deranjat deloc”, a mai precizat sursa.

Şansele ca problemele actorului să se rezolve prea curând sunt însă mici. „Noah a crezut că va ajunge la o înţelegere cu Tracy la masa de negocieri. Însă e furios – crede că ea se întâlneşte cu bărbaţi dubioşi, ceea ce ar însemna o influenţă negativă asupra copiilor”, a declarat aceeaşi sursă.

Drept urmare, Wyle i-a cerut avocatului său să solicite custodia deplină a copiilor. Şi, deşi acesta l-a avertizat că e improbabil ca un judecător să-i îndeplinească cererea, până în prezent, actorul îţi păstrează poziţia.

.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton