Homepage  / Știri

Noel Gallagher a plâns de bucurie pentru Manchester City

Noel Gallagher a plâns de bucurie pentru Manchester City

de Redactia Tvmania

Fostul chitarist al celebrei trupe britanice Oasis a povestit că a plâns „ca un copil” de bucurie că echipa sa favorită din oraşul natal, Manchester City, a cucerit în sfârşit titlul din Premier League, după 44 de ani, relatează FemaleFirst.co.uk.

Cei de la City au luat titlul literalmente în ultimul minut, marcând de două ori în prelungirile meciului cu Q.P.R. pentru a câştiga cu 3-2 şi a le lua faţa eternilor rivali de la Manchester United, care au terminat cu acelaşi număr de puncte, dar au fost depăşiţi în întâlnirile directe.

Noel a văzut totul dintr-un bar din Santiago de Chile, povestind că: “Părea că Q.P.R. conduce de o veşnicie şi era totul întunecat acolo. Înainte să marcăm, m-am gândit că trebuie s-o facem acum, dacă o s-o facem vreodată, trebuie acum. Apoi Dzeko a înscris şi nu ştiu ce s-a mai întâmplat, doar că am înjurat foarte mult!”.

“Amicul meu a încercat să doboare televizorul de pe perete. Eu am înjurat şi am plâns ca un copil pentru că nu mai văzusem niciodată aşa ceva. A fost incredibil!”, a adăugat Gallagher.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton