Homepage  / Știri

Noel Gallagher îşi vrea fratele la nunta lui

Noel Gallagher îşi vrea fratele la nunta lui

de Redactia Tvmania

Rocker-ul britanic îşi doreşte ca fratele lui, Liam, cu care a pus bazele celebrei trupe Oasis, să fie de faţă la nunta lui cu Sarah MacDonald (foto dr.), programată la sfârşitul acestei luni, potrivit Daily Mirror.

Cei doi nu şi-au mai vorbit de la scandalul monstru din august 2009 care a dus la destrămarea definitivă a formaţiei care i-a consacrat, dar Noel e cel care vrea să întindă ramura de măslin către fratele mai mic.

“E fratele meu. E un idiot, dar e fratele meu, aşa că cred că ar trebui să fie acolo. Da, aş vrea ca el să fie acolo. Familia e familie în astfel de zile şi i-ar face pe mulţi fericiţi”, a explicat Noel. “Dar întotdeauna va fi un dobitoc”, a adăugat, în stilul caracteristic, chitaristul.

Şi mama celor doi muzicieni, faimoşi pentru tumultuoasa şi distructiva lor relaţie, vrea ca ei să se reconcilieze şi vede nunta ca pe o oportunitate perfectă.

“În afara cazului în care-şi rupe ambele picioare, lui Liam i s-a zis că va fi de faţă la nunta fratelui lui”, a declarat o sursă despre planurile lui Peggy Gallagher.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton