Homepage  / Vedete străine

Noi acuzații grave la adresa lui Adam Levine. O altă femeie a făcut declarații controversate

Noi acuzații grave la adresa lui Adam Levine. O altă femeie a făcut declarații controversate
6

de Roxana Mirea,

O altă femeie lansează acuzații grave la adresa lui Adam Levine, solistul trupei Maroon 5. Este vorba despre fosta lui instructoare de yoga, care îl acuză pe artist că i-a trimis mesaje cu  tentă sexuală și că a trata-o ca pe un „gunoi”.

Noi acuzații grave la adresa lui Adam Levine

Fosta instructoare de yoga a lui Adam Levine, a patra femeie dintre cele cinci care îl acuză pe solistul trupei Maroon 5 că i-a trimis mesaje sugestive, susține că acesta a tratat-o ca pe un „gunoi”.

„Nu este vorba despre o relație amoroasă sau despre un text obscen, ci despre a fi un om decent„, a declarat, joi, pentru Daily Mail, Alanna Zabel, care a fost instructoarea personală de yoga a cântărețului între 2007 și 2010.

„Prietenii nu se tratează ca pe niște gunoaie, iar el așa s-a purtat cu mine.”

La începutul acestei săptămâni, Zabel, în vârstă de 49 de ani, l-a acuzat public pe Levine, în vârstă de 43 de ani, că i-a trimis odată un mesaj în care scria: „Vreau să-mi petrec ziua cu tine dezbrăcat”.

Deși a crezut că mesajul ar fi putut fi destinat iubitei sale de atunci, Zabel susține că acea întâmplare a dus la o altercație fizică cu iubitul ei de atunci. La momentul respectiv, Zabel a declarat că se pregătea să se alăture trupei Maroon 5 într-un turneu de trei luni în calitate de instructor de yoga al formației, dar susține că Levine „a ignorat” mesajul ei cu privire la cele întâmplate, „nu și-a cerut niciodată scuze” pentru că a trimis „textul de flirt” și a „eliminat-o” din concert.

Am simțit că ținem unul la celălalt, iar el m-a tratat cu lipsă de afecțiune într-o perioadă profund supărătoare„, a susținut ea pentru Mail.

Baby2Baby 10-Year Gala – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Ce i-a transmis Alanna Zabel lui Adam Levine

Prima acuzație la adresa lui Adam Levine a venit din partea fotomodelului Sumner Stroh, care a declarat că a avut o aventură cu câtărețul, a cărui soție, Behati Prinsloo, este însărcinată cu cel de-al treilea copil al lor.

Tânăra de 23 de ani a susținut că Levine a revenit în viața ei pentru a o întreba dacă ar putea să-i dea numele ei copilului său nenăscut. Deși cântărețul a recunoscut că a „întrecut măsura”, el a negat că a înșelat-o fizic pe soția lui, în vârstă de 34 de ani.

Când am aflat că Adam a întrebat-o pe această influenceriță dacă ar putea să-și numească bebelușul după ea, l-am văzut într-o cu totul altă lumină și am decis că era în sfârșit timpul să împărtășesc acest lucru”, a explicat Zabel despre motivul pentru care lansează aceste acuzații la adresa artistului de-abia cum.

Dacă mi-aș fi dorit cele 15 minute de faimă, aș fi făcut public acest lucru cu mult timp în urmă.”

Ea speră ca muzicianul să învețe din greșelile sale, care acum au devenit publice.

„Este simplu. Nu fii nesimțit”, a spus ea. „Nu trata femeile ca și cum ar fi de unică folosință sau ca și cum valoarea lor s-ar baza doar pe aspectul fizic. Și, pentru numele lui Dumnezeu, fii un model pentru tinerele tale fete. Copiii învață prin ceea ce văd mult mai mult decât prin ceea ce li se spune.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton