Homepage  / Televiziune

Noi alianțe și haos la Survivor România! Daniel Pavel, un nou anunț extrem de important

Noi alianțe și haos la Survivor România! Daniel Pavel, un nou anunț extrem de important

de Redactia Tvmania

Odată cu unificarea echipelor, ies la iveala și strategii făcute atât de Faimoși cât și Războinici, împreună, pentru a supraviețui și pentru a ajunge cât mai sus în competiție. O nouă etapă începe la Survivor România 2021, sezonul 2. În această săptămână, cele două echipe se vor unifica, iar Faimoșii și Războinicii vor trăi împreună, în același camp.

Unii concurenți profită de evenimentele care marchează unificarea echipelor la Survivor România pentru a crea noi alianțe. Zanni și Sebastian Chitoșcă au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Albert Oprea, iar Războinicul le-a răspuns în același mod.

Cei trei au schimbat impresii și și-au declarat aprecierea unii față de ceilalți. Rămâne de văzut dacă este posibilă o apropiere reală între aceștia sau este doar o strategie de joc.

Unificarea echipelor la Survivor România lasă loc de alte strategii pentru concurenții care și-au calculat fiecare pas în competiția din Dominicană.

Sebastian Chitoșcă și Zanni l-au pus în temă pe Albert Oprea referitor la comportamentul lui Ștefan Ciuculescu din ultima perioadă.

Deși fostul fotbalist s-a calmat și nu mai dă curs certurilor, Sebastian Chitoșcă este de părere că în momentul în care va fi propus pentru eliminare acesta se va schimba din nou.

Survivor România 2021. Consiliu-fulger ce îl vizează pe unul din concurenți

Haosul a pus stăpânire pe concurenții de la Survivor Romania 2021 de când ambele echipe s-au unificat. Desi par binevoitori unii cu alții, au apărut și primele probleme în Paradis. Adelina de la Războinici este nemulțumită deja de atitudinea unor Faimoși.

Se pare că Faimoșii sunt cei care au venit pe insula Războinicilor mutandu-și toate lucrurile și dormind sub același acoperiș, motiv de noi dispute.

Adelina Dămian le-a atras atenția că atunci când se scoală să fie mai atenți pe unde calca pentru că poate unii vor să se mai odihnească.
Tot ea este cea care spune că liniștea Războinicilor a cam fost distrusa odată cu venirea Faimoșilor: „E clar că de acum înainte se vor schimba multe lucruri. În primul rand liniștea pe care o aveam până acum în baraca, nu mai exista. Eu când mă trezesc dimineața nu fac așa… (arătând spre Faimoși cum tropăie pe scânduri).”

Însă, se pare că Faimoșii au un plan bine stabilit, iar cel care e maestru în a țese strategii este Zanni care recunoaște că prioritatea pentru ei este să-i distrugă pe Războinici: „Prioritatea noastră este să mergem peste Războinici și să-i nimicim.” 

Diseară începe primul Joc de Imunitate al săptămânii și vine cu noi schimbări odată cu unificarea echipelor, însă cel mai important lucru este anunțul pe care Daniel Pavel îl face la sfârșitul zilei într-un Consiliu fulger la Survivor Romania 2021. Anunțul prezentatorului îl vizează pe unul din cei mai vechi concurenți de la Survivor Romania: „Am un anunț de făcut: este vorba despre un concurent care se afla la Survivor Romania încă de la început…”

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton