Homepage  / Galerie foto

Noi demonstrații de talent, joia aceasta, la “Next Star”

Noi demonstrații de talent, joia aceasta, la “Next Star”

de Redactia Tvmania

Joi, de la ora 20.30, la Antena 1, Dorian era să cadă în cap, pe scena de la “Next Star”, iar Pepe a vorbit în grecește cu o fetiță care nu știe românește.

Demonstrații de talent susținute cu emoție și curaj joi, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului “Next Star”, la Antena 1. Una dintre cele îi aparține lui Alin, un puști nevăzător care practică escalada. Performanța sa de a se cățăra pe traseele destinate sportivilor profesioniști, ajutat doar de indicațiile antrenorului, îi va impresiona până la lacrimi pe Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa, cei patru jurați ai show-ului.

Tot joi, vine la “Next Star” Denisa, o fetiță de opt ani și jumătate, care face un spectaculos număr de acrobație cu eșarfele. Numărul ei îl sperie pe Dorian Popa, însă nu atât de tare cât să-l facă să renunțe la ideea de a “încerca” eșarfele atârnate de tavan. Și, în timp ce le verifică, este la pas să cadă în cap, în mijlocul scenei.

În aceeași ediție, vine Selini, o fetiță de zece ani, care cântă în limba greacă. Cum fetița nu vorbește decât în grecește, juraților li s-au cam împleticit limbile, încercând să găsească o cale de comunicare cu acest copil. O idee mai ușor pare să-i fi fost lui Pepe care, cu această ocazie, își va testa cunoștințele de limba greacă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton