Homepage  / Vedete străine

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Jamie Foxx. Anunțul surprinzător făcut de fiica lui

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Jamie Foxx. Anunțul surprinzător făcut de fiica lui
5

de Roxana Mirea,

Actorul Jamie Foxx a fost dus de urgență la spital, după ce a suferit o "complicație medicală". Anunțul a fost făcut de fiica lui, Corinne, pe 12 aprilie, prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele sociale. Acum, Corinne a revenit cu noi vești despre starea de sănătate a lui Jamie Foxx.

Jamie Foxx a fost externat din spital

Jamie Foxx a ieșit din spital și se reface, după ce luna trecută s-a confruntat cu o urgență medicală. Într-o declarație postată vineri pe Instagram, fiica lui Foxx, Corinne, a combătut zvonurile potrivit cărora familia ei s-ar fi „pregătit pentru ce e mai rău” și a oferit o actualizare a stării de sănătate a tatălui ei, potrivit ew.com.

Este trist să vezi cum presa se dezlănțuie”, a scris ea. „Tatăl meu a ieșit din spital de câteva săptămâni, se recuperează. De fapt, ieri a jucat pickleball! Mulțumesc pentru rugăciunile și sprijinul tuturor!”

Corinne a adăugat că ea și tatăl ei „au și un anunț interesant de făcut, săptămâna viitoare!

Jamie Foxx rupe tăcerea. Actorul a ajuns la spital, după o „urgență medicală gravă”. Ce le-a transmis fanilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Foxx a fost internat în spital pentru o complicație medicală. Actorul și familia lui nu au vrut să dezvăluie despre ce problemă de sănătate este vorba. La începutul acestei luni, actorul, cântărețul și comediantul a revenit pe Instagram cu un mesaj în care scria: „Apreciez toată dragostea!!!! Mă simt binecuvântat.”

Foxx se afla în Atlanta pentru filmarea comediei de acțiune Netflix „Back in Action”, alături de Cameron Diaz și Glenn Close, deși rapoartele au indicat că incidentul medical nu a avut loc pe platou. „Se fac teste și încă încearcă să afle ce s-a întâmplat exact”, a declarat o sursă pentru CNN.

Corinne Foxx a abordat pentru prima dată subiectul legat de starea de sănătate a tatălui ei, pe 12 aprilie, spunând într-o postare pe Instagram, care a fost ștearsă între timp, că tatăl ei este „pe drumul spre recuperare”.

Am vrut să împărtășim faptul că tatăl meu, Jamie Foxx, a suferit ieri o complicație medicală. Din fericire, datorită unei acțiuni rapide și a unei îngrijiri deosebite, el se recuperează deja”, a scris ea pe Instagram.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton