Homepage  / Seriale / Telenovele

Noi detalii ies la iveală despre continuarea telenovelei „În sfârșit, există Paradis”: „Au existat aproximativ 10 scenarii scrise”

Noi detalii ies la iveală despre continuarea telenovelei „În sfârșit, există Paradis”: „Au existat aproximativ 10 scenarii scrise”

de Redactia Tvmania

După sfârșitul grăbit al producției Telemundo „În sfârșit, există paradis”, cunoscut anterior sub numele de „Și fără sâni există paradis”, fanii seriei nu și-au pierdut speranța că ar putea exista în viitor o continuare. Asta pentru că finalul a lăsat loc de interpretări și multe povești ale personajelor nu au fost finalizate.

Cu atât mai mult cu cât chiar povestea personajului principal, Catalina Santana (Carmen Villalobos) a fost lăsată neterminată. Posibilitatea de a avea o continuare a fost luată în calcul și de scriitorul telenovelei, care în urmă cu câteva săptămâni, povestea în cadrul unei transmisii live pe Instagram că au fost scrise 10 episoade, dar care în cele din urmă par să rămână o simplă încercare.

Gregorio Pernía, interpretul personajului Titi, a confirmat în exclusivitate pentru People en Espanol că erau 10 scenarii scrise despre finalul poveștii dintre Catalina și Titi. Acesta a precizat însă că nu crede că vor vedea vreodată lumina zilei.

„Da, erau aproximativ 10 scenarii scrise. Era povestea finală dintre Titi și Catalina”, a declarat actorul în vârstă de 50 de ani.

Cu toate acestea, Pernía consideră că este foarte dificil ca aceste episoade să fie realizate, deoarece fiecare dintre actorii care au făcut parte din distribuție au noi proiecte profesionale.

„Fiecare a trebuit să-și aleagă propria cale, să închidă ciclul respectiv și să înceapă din nou și vin lucruri frumoase, cred că pentru toți cei care au fost în acea serie. Carmen are deja telenovela ei, iar eu voi produce o peliculșă”, spune Gregorio Pernia, care este foarte recunoscător pentru tot ceea ce i-a lăsat proiectul, atât personal, cât și profesional.

„Au rămas atât de multe lucruri frumoase, mai ales o relație frumoasă de loialitate și prietenie cu Carmen Villalobos” a conchis acesta.

Telenovela „Și fără sâni există paradis” este redifuzată în prezent de postul Pro Gold,  zilnic, de ora 20.30.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton