Homepage  / Vedete străine

Noi detalii în cazul morții lui Anne Heche. Ce a dezvăluit raportul final al autopsiei

Noi detalii în cazul morții lui Anne Heche. Ce a dezvăluit raportul final al autopsiei
7

de Roxana Mirea,

Anne Heche a murit în luna august, în urma unui accident de mașină. Automobilul actriței s-a izbit de o casă din Los Angeles şi a luat foc, pe 5 august. Acum, a fost dezvăluit rezultatului final al autopsiei și al raportului toxicologic al lui Anne Heche. Iată ce detalii noi au ieșit la iveală.

Ce scrie în raportul final al autopsiei lui Anne Heche

Potrivit rezultatului final al autopsiei și al raportului toxicologic al lui Anne Heche, nu a fost găsită „nicio dovadă de consum de substanțe interzise” în momentul accidentului mortal de mașină. De asemenea, raportul autopsiei a confirmat că actrița a murit din cauza inhalării de fum și a leziunilor termice, potrivit Departamentului de Medicină Legală din Los Angeles County.

Conform raportului medicului legist, testele toxicologice au descoperit benzoilecgonină, un metabolit inactiv al cocainei, în organismul lui Heche, ceea ce indică faptul că în trecut a consumat acest drog. Canabinoidele au fost găsite, de asemenea, într-o probă de urină, dar nu și în sângele lui Heche, ceea ce corespunde unui consum anterior de marijuana, dar nu în momentul accidentului.

Deși testele au detectat fentanil, un analgezic opioid sintetic, în sângele lui Anne Heche, s-a stabilit ulterior că medicamentul a fost administrat în spital după accident, ca tratament împotriva durerii. Alcoolul nu a fost detectat în organismul actriței.

Anne Heche Suffered Severe Brian Injury, Not Expected to SurviveIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Averea lui Anne Heche se află în centrul unei bătălii juridice

Anne Heche a murit în august, la 53 de ani, după ce s-a izbit cu mașina de o locuință din Los Angeles. Ea a rămas blocată în mașină timp de aproximativ o jumătate de oră înainte ca echipele de prim ajutor să reușească să o scoată, suferind arsuri la nivelul feței, gâtului, umărului, pieptului și extremităților superioare. De asemenea, creierul ei a prezentat urme de leziuni hipoxice, un rezultat direct al lipsei de oxigen în timp ce era blocată în vehicul.

Pe 12 august, Heche a fost declarată în moarte cerebrală. După ce ea a fost declarată în moarte cerebrală, familia ei a luat decizia dificilă de a o deconecta de la aparate, după ce s-au găsit donatori pentru organele ei.

Averea lui Heche se află încă în centrul unei bătălii juridice ca urmare a accidentului. Lynne Mishele, care a scăpat la limită fără răni fizice după ce actrița s-a izbit de casa ei, cere cel puțin 2 milioane de dolari în daune pentru neglijență, suferință emoțională și violare de proprietate, potrivit documentelor judiciare obținute de EW.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton