Homepage  / Vedete străine

„Acum o pot lovi cu pumnul în față”. Noi detalii tulburătoare ies la iveală în procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard

„Acum o pot lovi cu pumnul în față”. Noi detalii tulburătoare ies la iveală în procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard
13

de Roxana Mirea,

Procesul intentat de Johnny Depp împotriva fostei soții, Amber Heard, continuă și în fiecare zi ies la iveală noi detalii. Io Tillett Wright, un fost prieten apropiat atât al actorului, cât și al lui Amber, a depus marți mărturie prin intermediul unei legături video și a făcut o serie de afirmații cu privire la relația fostului cuplu. Potrivit lui Wright, Johnny Depp ar fi afirmat că ar putea să o lovească cu pumnul pe Amber Heard în față „și nimeni nu poate face nimic", după nunta lor din februarie 2015.

Johnny Depp, presupus incident după nunta cu Amber Heard

În timpul mărturiei sale, Wright a susținut că atunci când consumă droguri, Johnny Depp are o latură „crudă și misogină”. În plus, el a mai afirmat că actorul i-a recunoscut că abuzul de droguri și alcool i-a cauzat probleme în relațiile anterioare, doar că „nu-i plăcea să aibă o viață în care să fie treaz”.

Wright s-a bucurat de o prietenie cu fostul cuplu până în decembrie 2015, când a întrerupt contactul cu Depp, dar a rămas prieten cu Heard. Acesta a mai spus că actorul din „Pirații din Caraibe” devenea paranoic atunci când consuma alcool și droguri, dar era „magic, prietenos și amabil” când era treaz, scrie The Mirror.

În timpul mărturiei, Io Tillett Wright mărturisit că Johnny Depp nu credea deloc în talentul actoricesc al lui Amber Heard.

Nu are niciun talent, iar atunci când sânii ei vor începe să se lase și fața i se va încreți, nimeni nu va mai fi interesat de ea pentru nimic„, I-ar fi spus Depp lui Wright despre Amber Heard, la un momendat.

Wright a continuat să susțină că actorul i-a spus cândva că consumul de droguri și alcool a fost o problemă în relațiile anterioare, cu Winona Ryder, Kate Moss și Vanessa Paradis, dar că lui Depp nu-i „plăcea să fie treaz”.

De asemenea, Wright a susținut că Johnny Depp a reușit să rămână treaz în ziua nunții sale cu Amber Heard. Totuși, actorul ar fi făcut o afirmație șocantă după căsătorie.

Suntem căsătoriți și acum o pot lovi cu pumnul în față și nimeni nu poate face nimic”, susține Wright că i-a spus Depp după ce s-a căsătorit cu Heard.

Johnny Depp v Amber Heard Trial – VirginiaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Amber Heard, zero răni vizibile, au spus avocații lui Johnny Depp

După ce Amber Heard și-a încheiat luni mărturia directă, avocații lui Depp au contestat motivul pentru care fotografiile cu Heard după presupusele cazuri de abuz nu prezintă nicio rană vizibilă. Întrebările s-au învârtit în jurul altercațiilor din martie 2013, când Heard a spus că Depp a lovit-o cu un pumn plin de inele, și în mai 2014, când Heard a spus că Depp i-a spart nasul.

Vasquez, avocata lui Johnny Depp, a arătat juriului o fotografie făcută în noaptea de după ce Heard a spus că și-a spart nasul, întrebând de ce nu părea să fie rănită. „De aceea port machiaj”, a răspuns Heard.

După ce Vasquez a întrebat-o dacă a afișat fotografii cu rana fără machiaj, Heard a spus: „Mi-ar plăcea foarte mult”, ceea ce i-a determinat pe avocații lui Depp să obiecteze.

Încă de la început, Johnny Depp a negat cu vehemență că ar fi lovit-o vreodată pe Amber Heard.

Nu am lovit-o niciodată pe Amber Heard şi nici pe vreo altă femeie în toată viaţa mea. Acuzațiile ei sunt odioase şi deranjante și nu sunt bazate pe niciun fel de adevăr”, a declarat starul. „Este foarte ciudat ca într-o zi să fii Cenuşăreasa şi în 0,6 secunde să te transformi în Quasimodo”, a mai spus actorul.

Johnny Depp, despre consumul de droguri

Întrebat despre consumul de droguri, actorul din „Pirații din Caraibe” a recunoscut că a consumat astfel de substanțe pentru a nu mai simți nimic.

Am luat aceste substanţe din când în când pentru a mă amorţi, pentru a mă amorţi de fantomele care erau încă cu mine din tinereţe”, a spus el. „A fost, în esenţă, auto-medicaţie, unul dintre acele momente de „scoate-mă de aici”, în care ceea ce vrei este doar să scapi din propriul creier”.

„Caracterizarea făcută de Amber Heard despre aşa-zisa mea toxicomanie este grosier exagerată şi, îmi pare rău să o spun, dar mare parte din ea este pur şi simplu falsă. Nu sunt vreun maniac care are nevoie să fie drogat tot timpul”, a adăugat Johnny Depp.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton