Homepage  / Vedete străine

Noi imagini superbe cu Prințul Harry și Meghan Markle. Ce au observat fanii

Noi imagini superbe cu Prințul Harry și Meghan Markle. Ce au observat fanii

de Roxana Mirea,

Ducele și ducesa de Sussex au pozat, luna trecută, pentru prietenul lor, fotograful Misan Harriman, când au călătorit la Manchester, în Marea Britanie, pentru a participa la Summit-ul One Young World. După perioada de doliu a Reginei, Misan a făcut publice câteva dintre fotografiile pe care le-a făcut, cu câteva momente înainte ca ei să participe la ceremonia de deschidere a evenimentului.

Noi imagini cu Prințul Harry și Meghan Markle

Într-una dintre imagini, Prințul Harry zâmbește timid în timp ce o ține de mână pe Meghan Markle. Amândoi se uită direct în cameră.

O altă imagine, alb-negru de data aceasta, îi arată pe cei doi privind spre scenă în timp ce se țin de mână.

La trei săptămâni de la publicarea acelor imagini, Misan și-a încântat fanii împărtășind un alt instantaneu, în care Ducii de Sussex arată foarte îndrăgostiți. În noua fotografie, îi vedem pe Harry și Meghan într-o ipostază similară cu cea din prima poză, dar în loc să fie serioși, ei râd. Meghan are ochii închiși, în timp ce zâmbește cu gura până la urechi, iar Harry se uită cu dragoste la ea.

Un moment de bucurie alături de ducele și ducesa de Sussex”, a scris Misan în dreptul imaginii.

Fanii au adorat fotografia și mulți dintre ei au observat modul în care Harry se uită la soția sa. „Iubesc privirea lui Harry „, a scris unul dintre fani, în timp ce altul a adăugat: „Dragostea lor radiază”.

Luni, Misan a mai împărtășit încă o fotografie, de data aceasta arătând-o pe ducesă singură, privind direct la cameră.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton