Homepage  / Articole

Noi provocări pentru concurenții „MasterChef”

Noi provocări pentru concurenții „MasterChef”

de Redactia Tvmania

În ediția de astăzi, 15 mai, a emisiunii „MasterChef”, concurenții rămași în competiție vor găti pentru clienții unui restaurant din Capitală. Ei se vor lovi de noi provocări, mai ales că vor merge și la cumpărături.

Fiecare pretendent la titlul de „MasterChef” va avea de alergat după ingredientele necesare pentru alcătuirea meniului, trebuind să se încadreze într-un anumit buget. Ei vor face liste peste liste și se vor gândi ce preparate să aleagă astfel încât să respecte specificul restaurantului.

Mai mult, la restaurant, concurenţii vor intra și în pielea ospătarilor, pentru că fiecare dintre echipe îşi va delega reprezentanţi în sala de mese.

După ce a fost ales șef de echipă în urma ediției de săptămâna trecută, Alexandru Petricean (foto) va fi cel care își va alege coechipierii.

„O să fie nervi, tensiune, timp limită”

“Vă rog să nu uitaţi, suntem o echipă, dar eu sunt şeful, nu vreau să aud discuţii, vreau spirit de învingători”, le va spune acesta colegilor săi.

“Proba asta mi se pare iadul în bucătărie, o sa fie nervi, tensiune, timp limită”, a completat Petricean.

“Aici nu se mai pune problema doar de a găti contra cronometru, aici ai în faţă clienţi adevăraţi care sunt în postura de a plăti sau nu preparatul”, îi va avertiza chef Florin Dumitrescu, care va încerca să le atragă atenţia asupra responsabilităţii pe care o au.

Ce piedici vor întâmpina cele două echipe în bucătărie şi în restaurant, cum îşi vor împărţi sarcinile, cum se vor descurca pentru a asigura bunul mers al lucrurilor, dar şi ce suprize le rezervă cei trei juraţi, toate acestea în ediţia “MasterChef” de marţea aceasta, de la 20.30.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton