Homepage  / Seriale / Seriale americane

Noile „Povestiri din criptă”, ale lui M. Night Shyamalan, sunt în impas

Noile „Povestiri din criptă”, ale lui M. Night Shyamalan, sunt în impas

de Redactia Tvmania

Se pare că obținerea drepturilor asupra serialului „Tales from the Crypt” / „Povestiri din criptă” este mai complicată decât se așteptau producătorii.

Tales from the Crypt

Tales from the Crypt

În ianuarie 2016, se anunța că Night Shyamalan și TNT vor să refacă serialul „Povestiri din criptă”. Acum însă știrile nu sunt prea bune.

Bloody Discusting, site specializat în genul horror, explică faptul că drepturile asupra serialului „Povestiri din criptă” sunt dificil de obținut deoarece sunt deținute de diverși producători, iar canalul TNT a blocat proiectul reboot-ului regizat de M. Night Shyamalan.

Acesta din urmă anunțase în ianuarie că vrea să relanseze seria cu 10 noi episoade care urmau să fie difuzate la începutul lui 2017. La aproape un an mai târziu, nicio dată a premierei nu a fost lansată, dar Kevin Reilly, președinte TNT, nu și-a pierdut speranța. Într-un comunicat oficial, acesta a spus că „drepturile asupra acestui serial clasic sunt foarte greu de obținut. Se face un an de când TNT muncește să le recupereze. Sperăm să putem relansa această franciză”.

Mesajul este clar: noua versiune a serialului „Povestiri din criptă” este momentan în stand-by până se rezolvă problemele legale. Între timp, M. Night Shyamalan nu a șomat. Creatorul seriei „Wayward Pines” va aduce pe ecrane, din 27 ianuarie 2017, lungmetrajul „Split”, un thriller în care James McAvoy suferă de grave probleme de personalitate.

Puteți vedea aici trailer-ul noului film al lui Shyamalan, „Split”:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JqVGAMm39Qg[/youtube]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton