Homepage  / Știri / Televiziune

Noile sezoane „MasterChef” și „Chefi la cuțite” încep în aceeași zi, la aceeași oră

Noile sezoane „MasterChef” și „Chefi la cuțite” încep în aceeași zi, la aceeași oră

de Redactia Tvmania

Pro TV și Antena 1 au anunțat datele de începere ale celor două show-uri culinare pe care le au în grilă: atât noul sezon „MasterChef”, cât cel al „Chefi la cuțite” sunt programate să debuteze pe 13 februarie, de la ora 20.30.

Luni, 13 februarie, de la 20:30, noul sezon „MasterChef” dă startul unui sezon care reunește trei noi jurați, Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu, fiecare dintre ei având o experiență diferită.

În noul sezon se schimbă nu doar jurații, ci și regulile jocului. Dacă până acum concurenții erau obișnuiți să își prezinte preparatele gata făcute în fața juraților, de această dată ei vor intra în grupuri la duel și vor găti în fața juraților un preparat dintr-o categorie pe care ei au declarat-o ca fiind preferată. Dintre miile de concurenți înscriși în concurs, doar o mică parte au fost selectați pentru a găti în fața juraților. Câștigarea duelului le asigură concurenților un loc direct în bucătăria „MasterChef”.

„Noile reguli ale acestui sezon sunt foarte interesante! Pregătim multe surprize, care vor ridica show-ul la următorul nivel și vor aduce în fața telespectatorilor emoție, tensiune, suspans, dar și distracție, voie bună și explozii de bucurie! Cei trei jurați sunt de-a dreptul savuroși! Se completează perfect, începând cu seriozitatea lui Chef Samuel Le Torriellec, umorul lui Chef Răzvan Exarhu, până la profesionalismul lui Liviu Popescu, totul pentru ca cei ce își doresc cu adevărat un loc în bucătăria MasterChef să aibă parte de o viziune completă asupra acestui domeniu. Noi ne-am distrat foarte tare la filmări și abia aștept să văd rezultatul!”, a declarat Răzvan Fodor.

Va fi sau nu va fi sezonul lui chef Scărlătescu la „Chefi la cuțite”?

Noul sezon „Chefi la cuțite”, care începe din 13 februarie la Antena 1, aduce iar în bucătăria emisiunii bucătari profesioniști, dar și amatori talentați. Fie că vin din Italia, Marea Britanie sau India, aceștia vor aduce cu ei toată experiența culinară dobândită în restaurantele lumii. Nu vor lipsi preparatele ciudate, cu care chefii încep să se obișnuiască, nu vor lipsi momentele amuzante sau pariurile dintre chefi la jurizarea pe nevăzute, pariuri ce îi vor aduce în cele mai neașteptate ipostaze.      

În fiecare luni și marți, de la ora 20.30, cei trei chefi revin în show-ul care îi aruncă în luptă directă. Scorul este 1 la 1 la 0, iar după ce primele două sezoane au fost câștigate de chef Bontea, respectiv de chef Dumitrescu, acum chef Scărlătescu este mai motivat și decis ca oricând să-și nimicească adversarii în bucătărie.

„Ați auzit de Bute? Cassius Clay? Mike Tyson? Sunt greu de oprit în acest sezon și o să-mi iau revanșa. Nu vreau să spun mai mult decât: „trei”. Va fi vai de ei în sezonul trei!”, spune Cătălin Scărlătescu, decis să facă egalitate în acest al treilea sezon.

Bucuroși că au câștigat deja primele două sezoane, chefii Bontea și Dumitrescu nu se lasă nici ei mai prejos și promit o luptă pe cinste.

„Vreau să visez și mai mult și să fac lucruri și mai frumoase în acest nou sezon. Am deja experiența unor echipe minunate în primele două sezoane și cred că și de data asta voi fi înconjurat de cei mai buni concurenți”, crede Florin Dumitrescu.

La rândul lui, Sorin Bontea își păstrează calmul care l-a consacrat și spune că nimic nu-I va sta în cale:

„Nu mi-e treamă de ei, eu vreau să am cu cine să mă lupt.”

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Răzvan Exarhu, Samuel Le Torriellec și Liviu Popescu se pregătesc de noul sezon „MasterChef”

„MasterChef”, show-ul culinar de la Pro TV, are un nou juriu

Andrei Voica este noul MasterChef al României!

Claudia, Andrei și Liviu sunt cei trei finaliști “MasterChef”

FOTO. Vedetele au gătit la „Chefi la cuţite” pentru a ajuta un băieţel

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton