Homepage  / Nu rata!

Noile sezoane „Teo Show” și „WowBiz” debutează astăzi la Kanal D

Noile sezoane „Teo Show” și „WowBiz” debutează astăzi la Kanal D

de Redactia Tvmania

Începând de astăzi, de la ora 15.45, Teo și Bursucu revin în casele telespectatorilor cu un nou sezon „Teo Show”. Spontani, plini de umor, atenți la tot ce se întâmplă în showbiz și nu numai, cei doi prezentatori vor avea în platou invitați celebri, gata să-și împărtășească povești de viață interesante.

_Teo Trandafir si Bursucu

În prima ediție a acestui nou sezon, telespectatorii Kanal D vor putea urmări un interviu în exclusivitate cu Elena Udrea, realizat de reporterii emisiunii pe malul mării.

„Ne vom reîntoarce cu forțe proaspete din vacanță, mai veseli și cu multă distracție și bună dispoziție! Abia așteptăm reîntâlnirea cu telespectatorii!”, spune Teo Trandafir.

WOWBiz

Tot astăzi debutează și un nou sezon „WowBiz”, va fi și prima apariție a Andreei Mantea după cea mai recentă intervenție chirugicală la nivelul bustului, operație despre care va vorbi în emisiune. De asemenea, în această seară, în late night show-ul „WowBiz” vor fi prezentate imagini în exlusivitate de la misterioasa nuntă a Ralucăi Bădulescu. Așa cum i-au obișnuit până acum pe fanii emisiunii, Mădălin Ionescu și Andreea Mantea le vor aduce seară de seară, de luni până joi, de la ora 22.30, cele mai incitante subiecte.

„Vor fi mari surprize încă de astăzi, de la prima ediție! I-am obișnuit pe telespectatori cu subiecte puternice, care stârnesc controverse. Avem în continuare povești de viață, pe care le expunem fără să devenim tributari ai prejudecăților; suntem sinceri, direcți și vrem să și ajutăm. Vă invit să fiți cu ochii pe noi, începând de astăzi, de la 22.30”, a spus Mădălin Ionescu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton