Homepage  / Premiile TVMania 2011

Nominalizaţii la categoria „cel mai bun talent show” de la Premiile TVmania 2011 sunt…

Nominalizaţii la categoria „cel mai bun talent show” de la Premiile TVmania 2011 sunt...

de Redactia Tvmania

Anul 2011 a fost şi rămâne anul concursurilor de talente. De la furtunosul debut al producţiei „Românii au talent”, marile posturi au intrat în frenezia formatelor care fac furori şi în afară.

Dansez pentru tine, Pro TV

Show-ul găzduit de Ştefan Bănică şi Iulia Vântur are deja două Premii TVmania pentru „Cea mai bună emisiune pentru oameni obişnuiţi” şi două la categoria divertisment. Acum, „Dansez…” îşi găseşte în mod natural locul la această secţiune, după mult-aşteptata apariţie a celorlalte emisiuni de profil.

Românii au talent, Pro TV

Din punctul de vedere al audienţei şi nu numai, emisiunea jurizată de Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu a fost evenimentul TV al lui 2011. Cel mai de succes show de pe piaţă din ultimii 10 ani a făcut furori încă de la primul sezon şi rămâne etalonul după care vor fi judecate celelalte formate de gen.

Vocea României, Pro TV

Pro TV a continuat cursa „înarmărilor” cu show-uri de talent prin achiziţia acestui format creat de celebrul John de Mol (Endemol), care a avut succes şi în SUA, după debutul din iunie. La noi, Loredana, Marius Moga, Smiley şi Horia Brenciu sunt cei care se îngrijesc de destinele vocilor autohtone.

X Factor, Antena 1

Postul din Intact n-a rămas cu mâinile în sân şi a adus în România faimosul show creat de Simon Cowell, care a impus în Marea Britanie vedete ca Leona Lewis. Prezentat de Răzvan şi Dani şi jurizat de Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sînă, „X Factor” este show-ul fanion al Antenei 1 în această toamnă.

Votează şi TVmania te premiază!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton