Homepage  / Premiile TVMania 2011

Nominalizaţii Premiilor TVmania 2011 pentru „cea mai bună emisiune de satiră” sunt…

Nominalizaţii Premiilor TVmania 2011 pentru „cea mai bună emisiune de satiră” sunt...

de Redactia Tvmania

„Cârcotaşii” au câştigat premiul ediţia trecută, însă au avut un an plin de ghinioane. Rivali ca Mihai Bendeac, foştii săi colegi de la „Mondenii” şi Toni Grecu & Co. stau la pândă.

Cronica cârcotaşilor, Prima

Acest „annus horribilis” al lui Şerban Huidu (st.) – mai întâi accidentul la schi, apoi cel rutier – a dat peste cap Cronicuţa. Primul nu i-a împiedicat pe „cârcotaşi” să aibă un sezon solid, în primăvară, când Mihai Găinuşă&co au dus greul, dar lucrurile s-au complicat, săptămâna trecută, din păcate.

În puii mei!, Antena 1

În sezonul care tocmai a început, emisiunea găzduită de Mihai Bendeac are personaje noi şi un platou de filmare cel puţin impresionant. Bendeac a anunţat că-şi va menţine embargoul în ce priveşte personajele politice, cu mici excepţii, însă a debutat cu o bizară odă la adresa lui Nicolae Ceauşescu.

Mondenii, Prima

Andreea Grămoşteanu, Mirela Zeţa şi Angel Popescu au ajuns la sezonul cu numărul 11, cu mai multe personaje noi, de la Iulia Vântur la Radu Mazăre şi Victor Ciutacu. Ei se află la a doua nominalizare consecutivă la această categorie, după ce au luat premiul pentru „Cel mai bun serial de comedie” în 2008.

Serviciul Român de Comedie, Pro TV

Toni Grecu şi colegii săi de la „SRC” l-au pierdut, în acest sezon, pe excelentul Dragoş Stoica, dar au câştigat-o pe mai vechea colaboratoare Monica Anghel. Din această săptămână, emisiunea nu va mai fi duminica seara, ci miercurea! În paralel, Grecu lucrează la comedia „S-a furat mireasa”, cu Jojo ca protagonistă.

Alte opţiuni pentru care pot opta cititorii TVmania sunt: Distractis (TVR 1) şi Apropo TV (Pro TV).

Anul trecut, premiul a fost câştigat de „Cronica cârcotaşilor” de la Prima.

Votează şi TVmania te premiază!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton