Homepage  / Vedete româneşti

Momente de nostalgie pentru Dana Rogoz. „Sunt cele mai valoroase lucruri pe care le dețin”

Momente de nostalgie pentru Dana Rogoz. „Sunt cele mai valoroase lucruri pe care le dețin”
9

de Roxana Mirea,

Dana Rogoz trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Radu Dragomir. Din iubirea celor doi, au venit pe lume doi copii, Vlad, în vârstă de opt ani și Lia, în vârstă de doi ani. Actrița este foarte activă pe rețelele sociale și publică adesea imagini cu micuții ei. De data aceasta, Dana Rogoz a căutat prin „cutia cu amintiri” și a dat peste imagini cu Vlad de când era doar un bebeluș.

Momente de nostalgie pentru Dana Rogoz

Dana Rogoz nu ratează niciun prilej de a face poze, de a imortaliza momente. Recent, actrița și-a descărcat pozele din telefon în calculator și a fost profund emoționată când a dat peste imagini cu Vlad, de când era doar un bebeluș. În plus, și mama ei i-a trimis o poză cu ea și băiețelel din 5 iulie 2014. Trăind aceste momente de nostalgie, Dana Rogoz a mărturisit că fotografiile sunt cele mai valoroase lucruri pe care le deține.

„Ieri mi-am descărcat niște poze din telefon pe calculator, că nu mai aveam loc, și am dat peste cele cu Vlad mic. Dar mic de tot, încă de la naștere. A fost așa emoționant… Iar azi, exact acum câteva minute, mama îmi trimite această imagine din 5 iulie 2014.

Fotografiile sunt cele mai valoroase lucruri pe care le dețin, fără nicio exagerare”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Dana Rogoz și Radu Dragomir, 18 ani de relație

Când a început relația cu Radu DragomirDana Rogoz avea doar 18 ani, însă povestea lor de dragoste a înflorit frumos. Actrița a scris pe Instagram, la sfârșitul lunii mai, că ea și soțul ei au împlinit 18 ani de relație. Ea a publicat o imagine cu cei doi copii și a scris un mesaj emoționant în descriere. Dana Rogoz este recunoscătoare pentru toate momentele pe care le-a trăit alături de soțul ei de-a lungul acestor 18 ani.

Momente-de-nostalgie-pentru-Dana-Rogoz-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„18 ani de relație. Azi. Aveam 18 ani când am început-o. Jumătate de viață alături de Radu. Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente trăite împreună. Pentru Dana care am devenit alături de el. Și mai ales pentru faptul că împreună, din iubire, i-am adus pe lume pe ei doi”, a scris Dana Rogoz pe Instagram, la acel moment.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton