Homepage  / Filme Online / Netflix

Not Just a Girl, documentar Netflix. Tot ce știm despre noul proiect bazat pe viața lui Shania Twain. Data premierei, trailer

Not Just a Girl, documentar Netflix. Tot ce știm despre noul proiect bazat pe viața lui Shania Twain. Data premierei, trailer
8

de Andra Stana,

Netflix a fost ocupat să producă documentare despre unele dintre cele mai cunoscute celebrități. „Misterul lui Marilyn Monroe: The Unheard Tapes” despre icoana anilor '50/'60 și „Halftime”, care documentează viața lui Jennifer Lopez, au fost lansate recent pe platforma de streaming. Acum, este rândul cântăreței și compozitoarei Shania Twain să intre în lumina reflectoarelor.

Not Just a Girl, documentarul Netflix despre viața Shaniei Twain

Potrivit Variety, documentarul cântăreței de muzică country, Not Just a Girl, va arăta publicului începuturile sale umile din Ontario, Canada, unde a crescut în sărăcie. Vom vedea cum Twain a semnat inițial cu o casă de discuri din Nashville, momentul decisiv pentru cariera ei, când l-a întâlnit pe Mutt Lange, viitorul ei soț și producător rock, și imagini de la sesiunile de studio de-a lungul anilor, scriu cei de la netflixlife.com. De asemenea, Twain însăși va oferi un interviu. Artista va discuta despre cel de-al șaselea album al ei, care urmează să apară.

Cântărețul și muzicianul Lionel Richie, Diplo, Avril Lavigne, printre alții, sunt câteva dintre vocile invitate care vor apărea în documentar.

Când vine documentarul „Not Just a Girl” despre Shania Twain pe Netflix

„Not Just a Girl” va fi lansat marți, 26 iulie, pe Netflix.

Twain a vândut peste 100 de milioane de discuri, ceea ce o face cel mai bine vândută artistă din istoria muzicii country și una dintre cele mai bine vândute artiste din toate timpurile.

Ea a devenit celebră cu cel de-al doilea album de studio, The Woman in Me, în 1995. Acesta s-a vândut în peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume și i-a adus un premiu Grammy. În prezent, cântăreața deține cinci premii Grammy.

Not Just a Girl va începe să fie difuzat pe 26 iulie pe Netflix.

Shania TwainIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sursa foto: Hepta, captură Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton