Homepage  / Știri / Televiziune

Noutățile lunii mai la National Geographic. Sezon nou din serialului „Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls”

Noutățile lunii mai la National Geographic. Sezon nou din serialului „Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls”

de Redactia Tvmania

Luna mai vine cu noutăți la National Geographic. Celebrul Bear Grylls se întoarce în sălbăticie alături de câteva dintre cele mai îndrăgite vedete de la Hollywood.

 

VEDETE ÎN SĂLBĂTICIE, CU BEAR GRYLLS
Bear Grylls, celebrul expert în supraviețuire, se întoarce în sălbăticie alături de câteva dintre cele mai îndrăgite vedete de la Hollywood pentru noi aventuri extreme. În fiecare săptămână, o nouă vedetă va părăsi luxul de acasă pentru a se aventura în unele dintre cele mai periculoase habitate ale lumii, pentru a-și înfrunta teama, a-și testa limitele și, uneori, a se iniția în delicatesele nu tocmai gustoase ale naturii. Alături de invitații săi din acest sezon, Grylls pornește într-o călătorie prin întreaga lume, din deșerturile din Utah la Munții Dolomiți din Italia până la Munții Sierra Nevada din California pentru o nouă serie de aventuri epice, radicale.

În fiecare miercuri, din 12 mai, la ora 20:00, pe National Geographic.

 

CLIMĂ VIRALĂ 

 Seria „Climă virală” prezintă evenimente captivante și memorabile din universul fenomenelor meteo. Episoadele aduc în prim-plan acțiuni extreme ale vremii, suprinse de camera de filmat. Aflăm poveștile supraviețuitorilor care au avut șansa să depășească cele mai aspre condiții meteo posibile. Aflăm de asemenea în cadrul acestei serii cum întâlnirea meteorologilor în prima linie cu Mama Natură nu e niciodată simplă și cum uneori reporterul care relatează poate deveni el însuși subiect de știre.

 

În fiecare miercuri, din 19 mai, de la 21:00

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton