Homepage  / Seriale / Seriale americane

Obi-Wan Kenobi și Darth Vader își încrucișează din nou laserele! Noua serie „Obi-Wan Kenobi”, de la Disney+, a intrat în producție

Obi-Wan Kenobi și Darth Vader își încrucișează din nou laserele! Noua serie „Obi-Wan Kenobi”, de la Disney+, a intrat în producție

de Redactia Tvmania

Unul dintre cele mai așteptate seriale Disney+, „Obi-Wan Kenobi”, a intrat săptămâna trecută în producție, cu actorii Ewan McGregor și Hayden Christensen conducând distribuția din care mai fac parte, printre alții, Rupert Friend („Homeland”), Indira Varma („Urzeala tronurilor”), Moses Ingram („Gambitul damei”). Filmările propriu-zise încep luna aceasta.

 

Acțiunea noului serial are loc la 10 ani după evenimentele prezentate în „Războiul stelelor: Răzbunarea Sith”, filmul din 2005 care îl arată pe Anakin Skywalker (Christensen) transformându-se în temutul Darh Vader, spre disperarea maestrului lui Jedi, Obi-Wan (McGregor). 

 

Anunțat în august 2019, serialul care poartă semnătura lui Deborah Chow, care s-a ocupat și de câteva  episoade din „The Mandalorian”, proiectul marchează revenirea lui McGregor în rolul maestrului Obi-Wan Kenobi și arată evenimente care se petrec între ce a făcut acesta între acțiunea din „Răzbunarea Sith” (2005) și cele din originalul din 1977, când Vader îl omoară pe fostul lui maestru pe Steaua Morții. După cum știți „Războiul stelelor: Răzbunarea Sith” este pelicula finală din trilogia care este un prequel la originalul „Star Wars”. 

 

„Este ceva ce ne-am dorit de atât de mult timp, dar știam cât de mult își doresc și fanii acest lucru”, a declarat președintele Lucasfilm, Kathleen Kennedy, pentru Entertainment Weekly în 2019. „Suntem entuziasmați de faptul că Ewan a vrut să se întoarcă și este atât de încântat să interpreteze personajul lui Obi-Wan din nou. Întruchipează cu adevărat cine este Obi-Wan. „

 

Președintele Lucasfilm a mai declarat că reîntâlnirea dintre maestrul și fostul său ucenic va fi „revanșa secolului”, scrie ew.com.

 

„ Obi-Wan Kenobi” este doar unul dintre numeroasele seriale derivate din saga „Star Wars”, pe care Disney+ le are  în lucru: sezonul 3 din „The Mandalorian”, „Andor”, „The Book of Boba Fett”, „Ahsoka”, „Lando”, „Rangers of the New Republic” și „The Acolyte”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton