Homepage  / Vedete / Vedete străine

Noua telenovelă a actriței Catherine Siachoque a fost anulată de Telemundo

Noua telenovelă a actriței Catherine Siachoque a fost anulată de Telemundo

de Redactia Tvmania

După ce a jucat în telenovela „Și fără sâni există paradis”, ale cărei filmări s-au încheiat în urmă cu un an, Catherine Siachoque avea programat un nou proiect produs de Telemundo care ar fi trebuit să înceapă chiar înainte de izbucnirea pandemiei.

Din păcate, conform declarațiilor pe care actrița le-a oferit celor de la People en Espanol, proiectul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus și nu se știe dacă acesta va fi reluat într-un viitor apropiat.

Conform sursei menționate, era vorba de remake-ul telenovelei „Căutând-o pe Elisa”, proiect lansat în urmă cu 10 ani, în care Catherine a jucat alături de Sonya Smith și Gabriel Porras.

 

„Era vorba despre un proiect inspirit din telenovela Căutând-o pe Eliza, o versiune diferită, pentru că oamenii știu deja unde este Eliza. Personajul meu era divin. În momentul de față nu știu dacă se va mai realiza proiectul, pentru că pe moment a fost anulat având în vedere că 80% din filmări ar fi trebuit realizate în exterior, lucru imposibil de realizat în acest moment”, a declarat actrița.

Actrița nu știe dacă Telemundo va relua proiectul, dar consideră că orice s-ar întâmpla, planurile lui Dumnezeu sunt perfecte.

„Deocamdată au anulat, așa că nu știu ce va face, dar știu că Dumnezeu mi-a dat întotdeauna proiectul potrivit, pentru ceva ce a trimis acest lucru, trebuie să învățăm ceva și spun mereu că mă protejează de ceva”, a mai spus Catherine în vârstă de 48 de ani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton