Homepage  / Seriale / Telenovele

Noua telenovelă „Cafea cu parfum de femeie” este un semi-eșec. Cum a reacționat William Levy, protagonistul poveștii, în fața criticilor

Noua telenovelă „Cafea cu parfum de femeie” este un semi-eșec. Cum a reacționat William Levy, protagonistul poveștii, în fața criticilor

de Redactia Tvmania

Lansată pe 25 mai la Telemundo în SUA, noua variantă a celebrei telenovele columbiene „Cafea cu parfum de femeie” nu a impresionat deloc telespectatorii, iar audiențele sunt dezamăgitoare.

 

Pentru versiunea nouă, modernă, a celebrei telenovelei columbiene din 1994 „Cafea cu parfum de femeie”, Telemundo nu a făcut rabat de la nimic. L-a convins pe William Levy să revină la telenovele după o pauză de opt ani, a distribuit-o pentru prima oară pe Carmen Villalobos în rol negativ, a ales scenariul unei povești de dragoste celebre, plus că a dus echipa în Columbia, într-un peisaj luxuriant.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Café Con Aroma de Mujer (@cafeconaroma)

Acum un an, când proiectul a fost anunțat prima dată, vestea a suscitat un interes enorm din partea tuturor, iar numeroși fani ai poveștii originale, cu Margarita Rosa de Francisco și Guy Ecker în rolurile principale, s-au declarat nerăbdători să vadă noua versiune.

Daaar…. toate eforturile Telemundo par să fi fost în van. „Cafea cu parfum de femeie” a început la Telemundo pe 25 mai și, cel puțin până acum, scrie revista People en Español, audiențele lasă mult de dorit.

De exemplu, scrie sursa citată, primul episod, marea premieră de pe 25 mai, abia a adunat 1 milion de telespectatori, asta în condițiile în care competitorul direct a făcut 1 milion și jumătate cu serialul turcesc „Fiica ambasadorului”. Ulterior, următoarele episoade au făcut și mai puțin și, deși e încă relativ devreme, trendul este descrescător.

 

O Gaviota cu mobil

Vorbind despre noua telenovelă, protagonista Laura Londoño explica înainte de premieră că, deși producția păstrează esența poveștii originale, noua „Cafea cu parfum de femeie” va fi „o versiune totalmente diferită”, în care va fi prezentă tehnologia modernă.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Café Con Aroma de Mujer (@cafeconaroma)

„Eu glumesc mereu că e vorba de o Gaviota cu telefon mobil. Chiar va fi o versiune diferită, pentru că una e povestea de acum 25 de ani, alta este cea de acum. Totul s-a schimbat foarte mult, noi ne-am schimbat, femeile mai ales”, declara Laura Londoño pentru People en Español pe 25 mai.

„Motivul pentru care Gaviota și Sebastian pierdeau atâta timp înainte e pentru că nu aveau cum să se întâlnească. Astăzi, cu rețelele sociale, asta e imposibil. Sunt multe lucruri care vor fi schimbate pentru că suntem în 2021, păstrând în mod evident esența poveștii și esența personajelor, dar telenovela va fi altfel”.

 

Levy zice că nu-i pasă

Acest „altfel” de care vorbește Laura Londoño nu pare a fi pe gustul telespectatorilor, cel puțin până acum.

Criticile par să fi ajuns și la urechile lui William Levy, aflat cu toată echipa la filmări, în Columbia. Zilele trecute, acesta a urcat acest mesaj pe contul oficial de Instagram, chiar când noua „Cafea cu parfum de femeie” începea la televizor (în Columbia, serialul a început pe 10 mai).

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by William Levy / Actor Producer (@willevy)

„Scopul vieții noastre este să fim fericiți… sunteți? Dacă răspunsul este nu, atunci caută-ți fericirea fără să te intereseze ce zic ceilalți. Nimeni nu trăiește viața ta. 😉 Vă iubesc pe toți”, a scris Levy pe Instagram, un mesaj suficient de clar apropo de debutul dificil al celei mai recente telenovele ale sale.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton