Homepage  / Cinema

Noul film al lui Guillermo del Toro va fi interzis minorilor. Când e programată premiera

Noul film al lui Guillermo del Toro va fi interzis minorilor. Când e programată premiera

de Redactia Tvmania

Cea mai nouă peliculă din palmaresul lui Guillermo Del Toro va fi interzisă minorilor sub 17 ani, a hotărât recent MPAA, Asociația Cineaștilor din America. Thrillerul psihologic „Nightmare Alley” este programat să fie lansat în cinematografie la iarnă, informează collider.com.

Pelicula „Nightmare Alley” a primit rating R pentru scenele de violență, de nuditate, dar și din cauza limbajului dur.

„Nightmare Alley” este primul film al lui Del Toro, după lansarea „The Shape of Water”, pentru care a luat Oscarul pentru Cel mai bun film și Cel mai bun regizor, în urmă cu trei ani.

Filmările au fost oprite din cauza pandemiei 

La fel ca multe alte proiecte la care era implicat un număr mare de oameni, producția noului film al lui del Toro a fost întreruptă în decembrie 2020. Din cauza pandemiei, nimeni nu a lucrat la acest film timp de jumătate de an, acesta fiind și motivul pentru care pelicula nu a putut fi lansată în cadrul Festivalului de film de la Veneția.

„Nightmare Alley” reprezintă adaptarea romanului lui William Lindsay Gresham, publicat în 1946. Nu este prima dată când un cineast acordă o șansă acestui roman. În anul 1947, regizorul Edmund Goulding a adaptat pentru marele ecran cartea mai sus amintită.

„Stan Carlisle, un ambițios angajat al unui carnaval, cu un imens talent de manipulare a oamenilor, leagă o puternică relație cu doctorița Lilith Ritter, o psihiatră chiar mai periculoasă decât el”, se arată în sinopsis, citat de filmnow.ro.

Bradley Cooper, starul de pe afișul „Nightmare Alley”. Cine mai apare în distribuție

Del Toro a recrutat, în încercarea de a crea o capodoperă cinematografică, demnă de un viitor Oscar, o distribuție impresionantă, care are îl are cap de afiș pe Bradley Cooper. Alături de el, mai joacă Cate Blanchett, Willem Dafoe, Richard Jenkins, Rooney Mare, Ron Perlman și Toni Collette. 

Nu este primul film al lui Del Toro care primește rating R. Alte filme au avut aceeași soartă, amintim aici doar: „The Shape of Water”, „Pan’s Labyrinth” și „Crimson Peak”.

„Nightmare Alley” va fi lansat în decembrie 2021. 

 

Sursa foto: Hepta

 

Astăzi la TV:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton