Homepage  / Filme Online / HBO

Noul „House of the Dragon” va avea mai puține scene de sex decât „Urzeala tronurilor”. Care este motivul

Noul „House of the Dragon” va avea mai puține scene de sex decât „Urzeala tronurilor”. Care este motivul

de Andra Stana,

Prequel-ul serialului „Game of Thrones”/„Urzeala tronurilor”, „House of the Dragon”, va avea o „cantitate de scene de sex” mai mică decât predecesorul său. Anunțul a fost făcut recent de co-showrunnerului serialului. Iată cum a explicat acesta decizia.

Mai puține scene de sex în noul „House of the Dragon”. Care e explicația

Acțiunea serialului „House of the Dragon” este plasată cu 200 de ani înainte de cea prezentată în „Urzeala Tronurilor / Game of Thrones” și spune povestea Casei Targaryen, sub conducerea regelui Viserys I.

Printre personajele cheie din viitorul serial de la HBO și HBO Max se numără prințesa Rhaenyra (Emma D’Arcy) și prințul Daemon (Matt Smith), scrie radiotimes.com. Din distribuție mai fac parte Paddy Considine, Rhys Ifans, Olivia Cooke, Fabien Frankel, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno.

Vorbind pentru The Hollywood Reporter, co-showrunnerul Miguel Sapochnik a declarat că noua producție are mai puține scene de sex, în timp ce abordarea reprezentărilor de agresiuni sexuale este tratată „cu atenție, cu grijă și [noi] nu ne ferim de ele”.

El a adăugat: „În orice caz, vom pune în lumină acest aspect. Nu poți ignora violența care a fost comisă asupra femeilor de către bărbați în acea perioadă. Nu ar trebui să fie minimalizată și nu ar trebui să fie glorificată.”

„Urzeala tronurilor” a primit critici pentru doza mare de violență sexuală de pe ecran

Game of Thrones a atras anterior critici pentru reprezentările sale de violență sexuală, inclusiv pentru controversatul viol al personajului Sansa Stark, personaj de lungă durată.

În același articol din Hollywood Reporter, Steve Toussaint, unul dintre actorii din „House of the Dragon”, a lăudat diversitatea alegerilor de distribuție a serialului în comparație cu Game of Thrones.

Toussaint, care îl interpretează pe puternicul Lord Corlys Velaryon – un personaj alb în carte – a suferit abuzuri rasiste din partea unor utilizatori de social media după ce a fost anunțată implicarea sa în proiect. El a subliniat că, deși serialul este unul fantasy, „trebuie totuși să reflecte o lume„.

„Mi-a plăcut Game of Thrones, dar singurul meu avertisment a fost: Unde sunt toți ceilalți în această lume?„, a spus el. „Pentru că este o lume diversă pe care Martin a creat-o dacă te uiți [dincolo de Westeros], și cred că acest serial se apropie mai mult de asta.”

Când începe „House of the Dragon”

Seria „House of the Dragon” va avea premiera pe HBO și HBO Max pe 21 august în SUA, iar în România fanii vor putea urmări serialul din 22 august.

Sursa foto: imdb

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton