Homepage  / Cinema

Noul „Mad Max” va fi despre Imperator Furiosa, dar fără Charlize Theron

Noul „Mad Max” va fi despre Imperator Furiosa, dar fără Charlize Theron

de Redactia Tvmania

Regizorul George Miller intenționează să adauge francizei „Mad Max” încă un titlu, informează Variety. Noul film va fi un prequel, adică va avea acțiunea plasată înainte de povestea din „Mad Max: Drumul furiei” (2015) și o va avea în centru pe Imperator Furiosa. 

Imperator Furiosa, eroina care mobiliza femeile să lupte împotriva tiranului Immortan Joe (Hugh Keays-Byrne) în filmul din 2015, va fi personajul central al noii povești, dar nu va mai fi interpretată de Charlize Theron, ca în pelicula anterioară. Motivul a fost explicat de George Miller, autorul tuturor filmelor din franciza „Mad Max”, într-un interviu pentru New York Times. Cineastul a spus că povestea Furiosei va fi una despre formarea personajului și că este în căutarea unei actrițe de 20 de ani pentru rol. 

El a mai adăugat:

„Am fi putut-o distribui tot pe Charlize, care are 44 de ani, și i-am fi putut modifica înfățișarea cu ajutorul tehnologiei digitale, dar e mai bine să nu apelăm la așa ceva. În ciuda încercărilor curajoase din «The Irishman», astfel de soluții sunt încă artificiale”. 

Când au scris scenariul filmului „Mad Max: Drumul furiei”, George Miller și Nick Lathouris au gândit tot felul de detalii despre trecutul câtorva personaje, dar nu s-a spus nimic despre ce făcuse înainte Imperator Furiosa. Din film reieșea doar că fusese un căpitan care acționa sub conducerea lui Immortan Joe, împotriva căruia se întorcea însă la un moment dat. Cu ajutorul lui Max Rockatansky (Tom Hardy), Furiosa începuse o luptă înverșunată pentru a le elibera pe concubinele tiranului. 

George Miller (nominalizat la premiul Oscar pentru regie în 2016 pentru „Mad Max: Drumul furiei”) plănuiește să înceapă turnajul la filmul despre Furiosa imediat ce va termina filmările la „Three Thousand Years of Longing”. Pelicula, care fusese prezentată în faza de proiect la American Film Market, ediția 2018, îi are în distribuție pe Idris Elba și Tilda Swinton. Nu se știu încă detalii despre acțiune, ci doar că filmul va fi produs de MGM. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton