Homepage  / Vedete / Vedete străine

Noul partener al lui Sharon Stone, un mister pentru toată lumea. E cu 38 de ani mai tânăr!

Noul partener al lui Sharon Stone, un mister pentru toată lumea. E cu 38 de ani mai tânăr!

de Redactia Tvmania

Nu este prima dată când Sharon Stone șochează cu alegerea ei în materie de iubiți. De-a lungul timpului, actriţa a mai fost văzută în compania unor bărbaţi mai tineri decât ea, dar, cu toate acestea, ultima ei cucerire a stârnit cele mai multe comentarii de până acum, scrie okmagazine.ro.

Vedeta de 63 de ani din „Basic Instinct” a fost fotografiată în timp ce ieșea în oraș, în repetate rânduri, în Los Angeles, alături de un rappper de numai 25 pe nume RMR. Artistul este celebru în Statele Unite pentru faptul că își protejează identitate purtând pe chit o mască de schi. 

Zilele trecute, Sharon Stone și RMR au mers împreună la club, unde au dansat pe hip hop, iar vedeta a probat chiar o mască identică cu cea purtată de noul ei partener.

„Sharon are o vară fierbinte”, a comentat o sursă în exclusivitate pentru Page Six – New York Post. „Se simt foarte bine împreună, iar din grupul lui face parte şi Chris Brown. RMR o respectă şi crede că e o tipă foarte cool. A văzut de mai multe ori filmul Casino. Au o prietenie cu totul aparte”, a dezvăluit aceeaşi sursă, care a mai spus că cei doi se văd de vreo două luni.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by RMR (@whatrmr)

În urmă cu trei ani, Sharon Stone scria istoria cu faptul că a declarat sus și tare că și-a creat cont pe o aplicație de dating. Apoi, cineva i-a raportat contul ca fiind fals, iar acesta a fost blocat.

„Îmi doresc în viaţa mea pe cineva care vrea o relaţie de iubire, ca oricine altcineva”, au fost cuvintele actriţei.

Foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton