Homepage  / Seriale turceşti

Noul proiect al lui Neslihan Atagül, gata de lansare. Surpriza din distribuția noului serial al actriței din „Fiica ambasadorului”

Noul proiect al lui Neslihan Atagül, gata de lansare. Surpriza din distribuția noului serial al actriței din „Fiica ambasadorului”
20

de Andra Stana,

„Gecenin Ucunda” („La capătul nopții”) este noul proiect în care soții Neslihan Atagül şi Kadir Doğulu joacă împreună, după o pauză de 9 ani. Serialul turcesc este o adaptare a romanului omonim scris de Peride Celal. Producția are premiera miercuri, 5 octombrie, în Turcia.

Neslihan Atagül, protagonista din „Gecenin Ucunda”

Neslihan Atagül, una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia, va interpreta rolul principal în noul serial. Va fi Macide, protagonista din „Gecenin Ucunda”. Serialul este o adaptare după romanul de succes al lui Peride Celal.

Ești pregătit să faci parte dintr-o poveste care nu a fost niciodată spusă? Cu Neslihan Atagül Doğulu și Kadir Doğulu în rolurile principale, serialul Poison Ivy va fi pe @startv în această seară!”, se arată în postarea de pe Twitter a celor de la Inter Medy, care au publicat totodată și posterul noului serial.

Neslihan Atagül a jucat ultima dată un rol în serialul „Sefirin Kızı” (tradus la noi „Fiica ambasadorului”). Aceasta a ieșit din distribuție înainte de vreme din cauza unor probleme grave de sănătate, deși presa turcă spunea că adevărul ar fi cam altul. Actrița juca alături de Engin Akyürek, Uraz Kaygilaroglu, Edip Tepeli, Konca Cilasun, Dogukan Polat.

După plecarea lui Atagul, actrița Tuba Büyüküstün a fost cea care a înlocuit-o pe Neslihan în „Fiica ambasadorului”. 

Revenind la noul serial turcesc, a cărui lansare e programată pe 5 octombrie, la turci, Kadir Doğulu, soțul lui Neslihan Atagül, se numără printre producători. Cu acest proiect al îndrăgitului cuplu, este de așteptat ca cei de la Star TV să doboare din nou recordurile de vizionare, scrie presa din Turcia.

După o perioadă lungă de timp, în care a avut timp să se odihnească și să se pregătească pentru revenirea pe platourile de filmare, actrița revine cu rolul Macide în noul serial dramă.

Neslihan-Atagul-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Romanul „La capătul nopții”, din care a fost preluat scenariul, a fost publicat în 1963. Prin urmare, se așteaptă ca acțiunea serialului să aibă loc în anii 1960. Scenariul serialului este semnat de Emre Özdur şi Başar Başaran.

Primele secvențe din noul serial al lui Neslihan Atagül

Primele imagini din noul serial al lui Neslihan Atagul, Gecenin UcundaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 20

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton