Homepage  / Vedete / Vedete străine

Noul serial al lui Erkan Petekkaya a fost anulat

Noul serial al lui Erkan Petekkaya a fost anulat

de Redactia Tvmania

Cel mai nou proiect tv al lui Erkan Petekkaya (46 de ani), serialul de acţiune „Kayıt Dışı” (în traducere „Fără înregistrare”), care a avut premiera la postul turcesc Fox pe 18 septembrie, nu s-a bucurat de succes, deşi a fost anunţat cu surle şi trâmbiţe. Conform haber7.com, pentru că a avut audienţe foarte proaste (nu a intrat nici măcar în top 10 seriale vizionate toamna aceasta), producătorii au decis să anuleze serialul.

Astfel, ultimul episod, cel cu numărul 8, va fi difuzat în seara aceasta, pe 27 noiembrie, de Fox TV. Scenariştii nu au lăsat totuşi povestea în coadă de peşte.

Telespectatorii turci vor afla deznodământul poveştii care i-a avut în prim-plan pe agentul special Ali Kemal (Erkan Petekkaya) şi pe Zeynep Tanöz (Songül Öden), femeia de care se îndrăgosteşte.

Din păcate, aceasta nu a fost singura veste proastă pentru Erkan în ultima perioadă. Protagonistul din „Furtună pe Bosfor” (serial difuzat anul acesta de Kanal D) are şi o problemă de sănătate. El a suferit o fractură de picior la ieşirea dintr-un centru comercial, fix înainte de a se urca în maşină, şi pentru o perioadă va trebui să poarte ghips, spun cei de la yenisafak.com.

De altfel, producătorii serialului „Kayıt Dışı” s-au folosit de accidentul lui Erkan, care va trebui să stea departe de platouri, pentru a motiva întreruperea filmărilor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton