Homepage  / Seriale

Noul serial „True Lies” al lui James Cameron are deja trailer. Primele imagini!

Noul serial „True Lies” al lui James Cameron are deja trailer. Primele imagini!

de Mioara Tronaru,

Încercarea de a revitaliza excelenta comedie de acțiune „Minciuni adevărate”, în original „True Lies”, din 1994, cu Arnold Schwarzenegger și Jamie Lee Curtis în rolurile principale, datează din 2010. Încă de-atunci, după cum anunța Deadline, producătorul James Cameron muncea să readapteze povestea sub formă de serial. Abia săptămâna trecută a apărut primul trailer. Care, de-altfel, arată foarte bine.

După nenumărate încercări, serialul „True Lies” a fost comandat de CBS pentru a ajunge pe ecrane undeva în sezonul 2022-2023, scrie Variety. Producția a obținut undă verde după ce CBS a comandat un pilot în februarie 2021.

Povestea urmărește viața unei neveste din suburbii, interpretată de Ginger Gonzaga, care e șocată să descopere că soțul ei, al cărei rol e jucat de Steve Howey, un plicticos inginer IT, este de fapt un super talentat spion internațional. Și este atrasă și ea într-o lume plină de pericole și aventuri în momentul în care e recrutată alături de el să salveze lumea odată cu căsătoria lor banală și lipsită de pasiune.

Alături de Howey și Gonzaga, din distribuție mai fac parte: Erica Hernandez, Omar Miller, Mike O’Gorman, Annabella Didion și Lucas Jaye.

Steve Howey, pe care-l știm din „Shameless” sau „Sons of Anarchy”, îi succede astfel lui Arnold Schwarzenegger, agentul secret care duce o viață dublă și-și neglijează soția în timp ce el se joacă de-a spionajul. Iar soția plictisită de interpretată de Ginger Gonzaga, care preia astfel rolul interpretat în film de Jamie Lee Curtis.

Noul serial „True Lies” este produs de James Cameron, după un scenariu semnat de Matt Nix (care-a mai făcut „The Gifted”). Pilotul a fost realizat de Anthony Hemingway. Producția însă nu va ajunge pe micile ecrane înainte de 2023, când va fi difuzată de CBS, în USA.

Adevăratele „Minciuni adevărate”

Lungmetrajul „Minciuni adevărate” a fost la rândul lui adaptat după producția franceză „La totale!” (1991), în care cuplul casnică-spion era jucat de Miou-Miou și Thierry Lhermitte.

Varianta americană, a lui James Cameron, a fost un succes în 1994, când a raportat încasări de peste 400 de milioane de dolari.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton