Homepage  / Știri

Noul sezon „Vocea României” începe la Pro TV pe 18 septembrie

Noul sezon „Vocea României” începe la Pro TV pe 18 septembrie

de Redactia Tvmania

Din 18 septembrie, Pro TV dedică serile de vineri celui de-al cincilea sezon al show-ului „Vocea României”. Loredana, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă și-au completat echipele, după ce, timp de două luni, echipa a călătorit mai multe de 3000 de kilometri și a vizitat 5 orașe: Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Timișoara și București.

Vocea Romaniei 2

La preselecții au venit peste 2.000 de persoane, pregătite să demonstreze că vocea lor este cea care va întoarce scaunele antrenorilor. În etapa următoare, antrenorii și-au ocupat scaunele și au început audițiile pe nevăzute.

Loredana, Moga, Smiley și Tudor sunt acum într-o perioadă de pregătiri și repetiții pentru etapa în care competiția vocilor se mută în ringul „Vocea României”.

Pavel Bartoș, gazda emisiunii, i-a urmărit pe antrenori, a încurajat concurenții și a fost alături de susținătorii lor.

„Cel de-al cincilea sezon Vocea României va fi unul incendiar! Incendiar, în primul rând din perspectiva concurenților, care se vede că și-au dorit să participe și își doresc cu ardoare să câștige acest trofeu numit Vocea României. În al doilea rând, din perspectiva antrenorilor, care sunt într-o formă de zile mari – se vede că și ei își doresc foarte mult să câștige acest trofeu. În al treilea rând, din perspectiva set-up-ului, care, dacă anul trecut ne-a surprins din toate punctele de vedere, anul acesta urcă la un alt nivel.”, spune Pavel Bartoș.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton