Homepage  / Cinema

Noutăți din galaxia foarte-foarte îndepărtată: „Star Wars 9” are regizor nou și o altă dată a premierei

Noutăți din galaxia foarte-foarte îndepărtată: „Star Wars 9” are regizor nou și o altă dată a premierei

de Redactia Tvmania

După plecarea neașteptaă a lui Colin Trevorrow, producătorii celebrei francize „Star Wars”, Lucasfilm și Walt Disney Pictures, i-au găsit un înlocuitor pe scaunul regizoral. Imediat după acest anunț, a urmat altul: premiera se mută. Forța fie cu noi!

 

Anul acesta, pe 15 decembrie, ajunge și în cinematografele din România „Star Wars: Ultimii Jedi” / „Star Wars: The Last Jedi” (2017), al optulea episod al sagăi intergalactice, dar se lucrează deja la următorul.

„Star Wars: Episode IX”, cu titlul încă nedifinitivat, și-a găsit un nou regizor în persoana lui J.J. Abrams, cunoscut fanilor pentru realizarea episodului șapte, „Star Wars: Trezirea forţei”. Pe lângă faptul că se va ocupa de regia și producția noului lungmetraj, J.J. Abrams se apucă și de scrierea scenariului, în colaborare cu Chris Terrio („Justice League”, „Argo”).

Kathleen Kennedy, șefa de la Lucasfilm, s-a declarat încântată de întoarcerea lui J.J. Abrams, după succesul înregistrat de episodul 7: „Pentru «Trezirea forţei», J.J. ne-a dat tot ce puteam spera și sunt foarte fericită că se întoarce pentru a încheia această trilogie”, a declarat acesta pentru variety.com.

La scurtă vreme după anunțul că J.J. Abrams va regiza „Star Wars: Episode IX”, Lucasfilm a revenit spunând că premiera lungmetrajului va fi amânată cu șapte luni. Inițial, trebuia să ajungă pe marile ecrane pe 24 mai 2019, dar acum îl vom vedea pe 20 decembrie.

Cu aceeași ocazie, versiunea live a lui „Aladdin”, cu Will Smith, va intra pe locul vacant lăsat de „Star Wars 9” și va avea premiera pe 24 mai 2019.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton