Homepage  / Știri / Televiziune

Noutăți în grila Happy Channel. Postul va difuza mai multe seriale turcești, cu Tuba Büyüküstün, Kivanc Tatlitug și Çagatay Ulusoy

Noutăți în grila Happy Channel. Postul va difuza mai multe seriale turcești, cu Tuba Büyüküstün, Kivanc Tatlitug și Çagatay Ulusoy

de Redactia Tvmania

Happy Channel a anunțat recent, prin intermediul unui comunicat de presă remis redacției noastre, că a achiziționat mai multe seriale turcești, producții realizate în perioada 2016 - 2017:

  • “High Society” (Yüksek Sosyete”) 
  • “Heart of the City” (Bu Şehir Arkandan Gelecek”).

„Românii vor fi primii telespectatori care vor urmări aceste seriale minunate, în premieră, după țara de origine”, se mai arată în documentul citat.

Brave and beautifulînregistrează în Turcia audiențe foarte bune în prime-time, fiind constant în Top 3 cele mai vizionate seriale.

Actori celebri în Turcia, pe micile ecrane din România

Din distribuția noilor seriale turcești de la Happy Channel fac parte actori de renume din Turcia, care au devenit faimoși în întreaga lume.

Tuba Büyüküstün din Brave and beautifuleste o actriță celebră la nivel internațional, fiind nominalizată la a 42-a ediție a Premiilor Emmy la categoria cea mai bună actriță, pentru rolul din “20 Minutes”. De asemenea, este cunoscută telespectatorilor români din serialul “Împotriva destinului”.

Kivanc Tatlitug, colegul ei de platou din “Brave and beautiful”, a obținut premiul pentru cel mai bun actor la Golden Butterfly TV Awards 2012. Kivanc, unul dintre cei mai frumoși actori din Turcia, a fost Best Model of Turkey și Best Model of the World. De asemenea, actorul are o activitate intensă la Unicef, fiind cel mai tânăr Unicef Goodwill Ambassador.

Leyla Lydia Tugutlu din “Heart of the City” s-a născut în Berlin și a fost Miss Turcia 2008.

Actorul Çagatay Ulusoy din Insider a obținut titlul pentru Best Model of Turkey în 2010 și este cunoscut publicului din România din serialul “Feriha”.

În prezent, Happy Channel difuzează următoarele producții turcești:

  • serialul Elif,
  • comedia romantică Sezonul cireșelor,
  • serialul dramă “Obsesia” și
  • povestea din “Curajul iubirii”.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Noul serial al lui Kivanç Tatlituğ și al Tubei Büyüküstün are trailer

Tuba Büyüküstün și Kıvanç Tatlıtuğ au un proiect nou

Serialul turcesc „Içerde”, cu celebrul Çağatay Ulusoy, va fi difuzat și în România

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton