Homepage  / Știri / Televiziune

Noutățile lunii august 2022 la Disney Channel și Disney Junior

Noutățile lunii august 2022 la Disney Channel și Disney Junior

de Andra Stana,

Noi episoade din „Fantoma și Molly McGee” și din „T.O.T.S.” se numără printre recomandările lunii august 2022 la Disney Channel și Disney Junior.

Recomandările lunii august la Disney Channel și Disney Junior

Noi episoade din „Fantoma și Molly McGee” vor fi transmise la Disney Channel, iar în perioada 13-14 august weekendul eroinelor va fi sărbătorit alături de supereroina Buburuza, curajoasa Rapunzel, Luz nerăbdătoarea și și optimista Molly.

La Disney Junior vor fi difuzate noi episoade din T.O.T.S. De asemenea, micii telespectatori vor putea bucura de petrecerea Răzbunătorilor alături de Păienjenel, Spin și Fantoma-Păianjen, care vor face echipă cu prietenii lor Răzbunătorii: Ms Marvel, Hulk și Pantera Neagră.

[toc] 

Disney Channel

NOI EPISOADE DIN FANTOMA ȘI MOLLY MCGEE

Aventurile simpaticei Molly McGee și a fantomei morocănoase pe nume Scratch continuă. Când una dintre vrăjile lui Scratch se întoarce, cei doi vor fi legați unul de celălalt pentru totdeauna.

De luni până vineri, începând din 29 august, la ora 18:00

WEEKENDUL EROINELOR

Micile telespectatoare sunt invitate să se alăture postului Disney Channel pentru a urmări blocul special de programe dedicat fetelor alături de supereroina Buburuza, curajoasa Rapunzel, Luz nerăbdătoarea și și optimista Molly. Pentru că fetele pot face lucruri incredibile!

Sâmbătă și duminică, 13-14 august, de la ora 09:00

Disney Junior

PETRECEREA RĂZBUNĂTORILOR

Păienjenel, Spin și Fantoma-Păianjen fac echipă cu prietenii lor Răzbunătorii, Ms Marvel, Hulk și Pantera Neagră pentru a-i ține pe răufăcători departe de cartierul lor prietenos.

Pe 6 și 7 august, la 11:00

NOI EPISOADE DIN T.O.T.S

Click, pinguinul tenace și Zglobi, un flamingo plin de bunătate se confruntă în noile episoade cu o serie de livrări neobișnuite. Ele sunt singurele animale din cele aflate în stagiu de pregătire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.), care nu sunt berze. Cei doi o vor ajuta pe Mia să-și găsească primul dinte după ce acesta este trimis accidental la livrare!

Din 22 august, la ora 10:00

Sursa foto: Disney

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton