Homepage  / Știri / Televiziune

Noutățile lunii august 2022 la Cartoon Network și Boomerang

Noutățile lunii august 2022 la Cartoon Network și Boomerang

de Andra Stana,

Cartoon Netowrk ne așteaptă în luna august cu multă voie bună și multe aventuri noi. Personajele preferate din serialele Cartoon Network se bucură de vară, de soare și de prieteni, exact ceea ce trebuie să faceți și voi.

[toc]

Noutățile lunii august 2022 la Cartoon Network

Haideți Tineri Titani! Petrecerea de vară!

Vara este cel mai bun prilej pentru a te distra alături de eroii tăi favoriți. Fii cu ochii pe Cartoon Network, urmărește episoadele preferate, dansează și petrece alături de Tinerii Titani. Haideți Tineri Titani! Petrecerea de vară! – Premiera 8 august, de la 11:25

Serialul este difuzat de luni până vineri, de la 11.25 la 14.10.

Vacanța de vară cu Gumball

Distracție garantată cu Gumball și prietenii săi din Elmore! Bucurați-vă de programul Cartoon Network de vară care prezintă toate aventurile amuzante și nebunești ale lui Gumball și Darwin. Difuzat de luni până vineri în intervalul orar 15:30 – 17:10. Premiera 22 august, de la 15:30

Recomandări Boomerang, august 2022

Vara continuă cu cele mai simpatice seriale animate la Boomerang. Grizzy și lemingii fac înconjurul lumii și au parte de cele mai năstrușnice aventuri, în timp ce Thomas și prietenii săi se distrează pe insula Sodor.

Grizzy și lemingii

Grizzy și lemingii fac înconjurul lumii. Urmărește-i pe Boomerang și vezi de ce aventuri mai au parte năstrușnicii lemingi și Grizzy. Difuzat sâmbătă și duminică, de la ora 14:00.

Thomas și prietenii

Scurt metraje de câte două minute din celebra serie animată – „Thomas și prietenii” – vor fi difuzate în luna august la Boomerang TV, de luni până sâmbătă. Nu pierdeți aventruile celor mai simpatice locomotive din lumea animată. Serialul este difuzat de luni până sâmbătă.

Sursa foto: Cartoon Network

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton