Homepage  / Seriale

Noutăţile lunii ianuarie la Disney Channel şi Disney Junior

Noutăţile lunii ianuarie la Disney Channel şi Disney Junior

de Redactia Tvmania

DISNEY CHANNEL ATRACTIILE PRINCIPALE DIN PROGRAM

Ianuarie 2014

 

 

LIV ŞI MADDIE

Premiera serialului

Sâmbăta, 25 Ianuarie, ora 11:00

Liv și Maddie, cu talentata actriţă Dove Cameron în două roluri, ale unor surori gemene, Liv şi Maddie Rooney, are premiera sâmbătă, 25 ianuarie la ora 11:00.

Liv și Maddie prezintă povestea a două surori gemene adolescente care ajung să se cunoască reciproc după ce au fost separate timp de patru ani. Liv este o populară vedetă de televiziune al cărei spectacol de succes tocmai s-a terminat, iar Maddie este o elevă eminentă și un fenomen în echipa de  baschet a şcolii, a cărei popularitate este în creștere, până când Liv îşi face revenirea triumfală la liceul lor din Wisconsin. Acum, că sunt iar împreună, fetele trebuie să învețe să facă faţă vieţii de liceu, fraților răutăcioşi și diferențelor dintre ele. Ceea ce le complică şi mai mult viața este faptul că părinții lor lucrează amândoi la şcoală!

 

 

CAINELE BLOGGER

Premiera sezonului

Sâmbătă 11 ianuarie la ora 10:30

 

Câinele se întoarce! Da, uimitorul câine blogger vorbitor Stan se întoarce pe Disney Channel, cu un sezon nou-nouţ din Câinele Blogger, sâmbătă 11 ianuarie la ora 10:30.

 

În primul episod al sezonului doi, Prea scurt, Avery este conştientă că este mai scundă decât majoritatea prietenilor ei, până când află că noul băiat de care îi place este, de asemenea, conştient că are un coş!

 

G.I. JESSIE

Premieră specială

Sâmbătă, 18 ianuarie la ora 11:00

Sezonul trei din Jessie se încheie pe Disney Channel în ianuarie, cu premiera unui episod special constituit din două părţi, intitulat G.I. Jessie, sâmbătă, 18 ianuarie la ora 11:00.

Jessie are parte de o surpriză uriaşă în G.I. Jessie, când ea şi copiii îşi vizitează tatăl în tabăra militară din Texas. Ei au venit doar pe timpul vacanţei, dar tatăl lui Jessie are veşti mari: se căsătoreşte din nou!

 

 

PRINŢESA GHEŢII

Premiera filmului

Sâmbătă, 25 ianuarie la ora 11:30

Ianuarie se remarcă prin premiera filmului cu o mulţime de vedete, Prinţesa Gheţii, sâmbătă 25 ianuarie la ora 11:30.

Casey Carlyle este o fată inteligentă de liceu, care s-a hotărât să meargă la Harvard cu ajutorul mamei sale ambiţioase şi determinate, profesoară. Dar, Casey se apucă de patinaj, ca parte a unui proiect la fizică. Nu numai că îi place foarte mult, dar se şi pricepe la patinaj. Dintr-o dată, ea trebuie să facă o alegere dificilă: o viață academică la o universitate de elită sau o carieră grea de patinatoare, concurând împotriva multor alte fete talentate pentru a deveni o adevărată Prinţesa a Gheţii, zguduindu-i visurile mamei ei? În acest grozav film de familie joacă Michelle Trachtenberg, Joan Cusack, Hayden Panettiere și Kim Catrall (Sex and the City).

 

 

 

 

SĂPTĂMÂNA ÎN CARE ÎNTÂLNEŞTI VEDETELE

Program-eveniment

De luni, 6 ianuarie până vineri, 10 ianuarie, de la ora 16:10

Uită-te la Disney Channel de luni, 6 ianuarie până vineri, 10 ianuarie la ora 16:10, pentru un maraton de patru episoade consecutive, găzduite de vedetele însele, dintre care Debby Ryan, Blake Michael, G. Hannelius, Laura Murano şi Ross Lynch.

Show-urile implicate sunt Câinele Blogger (luni, 6 ianuarie, vineri, 10 ianuarie); Austin & Ally (marţi, 7 ianuarie); Baftă Charlie (miercuri, 8 ianuarie) şi Jessie (joi, 9 ianuarie).

 

 

iFERB

Program-eveniment

Sâmbătă 4 ianuarie de la ora 13:20

 

Fanii Phineas şi Ferb au parte de divulgarea unui secret de Anul Nou, cu trei episoade consecutive sâmbătă, 4 ianuarie şi duminică 5 ianuarie de la 13:20 la 14:45 şi de la 19:30 la 20:45 într-un episod-cascadorie denumit iFerb. În ziua de sâmbătă, această serie e precedată de un episod nou-nouţ în premieră, la ora 12:55.

 

DISNEY JUNIOR
ATRACŢIILE PRINCIPALE DIN PROGRAM

Ianuarie 2014

SUPER-AVENTURA LUI MICKEY

Premieră specială

Sâmbătă, 4 ianuarie la 10:25

Anul Nou aduce o super distracţie la Disney Junior, începând cu un episod special din Clubul lui Mickey Mouse, Super-Aventura lui Mickey, sâmbătă, 04 ianuarie la 10:25.

Profesorul von Drake inventează o mașină care îi transformă pe Mickey și prietenii lui în supereroi, exact la timp, pentru că Power-Pants Pete și Megamort vin cu o rază care micşorează şi vor să transforme totul în miniaturi – inclusiv pe Mickey!

 

JOHNNY ŞI SPIRIDUŞII

Premiera serialului

Luni, 6 ianuarie, ora 08:20

 

În ianuarie se lansează un serial nou-nouţ pe Disney Junior. Johnny şi Spiriduşii e în premieră luni, 6 ianuarie, la ora 08:20.

John Tartaglia, unul dintre cei mai tineri păpuşari de la Sesame Street, a fost nominalizat la Premiile Tony pentru munca depusă la hit-ul Avenue Q. Acum, el joacă rolul unui cântăreţ/compozitor prietenos, Johnny T, în serialul de acţiune musical pentru pre-scolari.

Johnny descoperă pădurea magică din Grota lui Grove și trei spiriduşi veseli: Basil, Ginger și Lily. Împreună, ei intră într-o lume feerică, cu flori şi animale vorbitoare, praf magic și păduri fermecate, pe care le împărtășesc cu tinerii telespectatori, pentru a dovedi că există magie în lumea din jurul nostru.

 

FILMUL DUCKTALES:

ÎN CĂUTAREA LĂMPII PIERDUTE

 

Premiera filmului

Sâmbătă, 11 ianuarie la ora 10:25

Am pregătit surprize pentru fanii lui Donald Răţoiul, pentru că lansăm filmul bazat pe serialul animat – Filmul Ducktales: În Căutarea Lămpii Pierdute, sâmbătă 11 ianuarie la 10:25.

După serialul de mare succes, rațele preferate ale tuturor joacă în primul lor film de lung metraj. Da, aventurierii Huey, Dewey și Louie și unchiul lor îndelung răbdător Scrooge McDuck revin, luptându-se cu vrăjitorul rău Merlock pentru o lampă magică. Rezultă un haos comic şi magic, într-o aventură animată, care este o adevărată comoară.

 

PLUŞICA LA CONTROL

Program special

Sâmbătă, 25 ianuarie la 10:25

 

Avem veşti minunate pentru fanii  Doctoriţei Pluşica, odată cu lansarea sezonului doi la începutul lunii februarie.

În perioada premergătoare noului sezon, avem Pluşica la control, episoade consecutive, sâmbătă 25 ianuarie de la 10:25 la 13:00. Apoi, de luni, 27 ianuarie, avem episoade duble în fiecare zi de la 8:50, pregătind terenul pentru lansarea sezonului doi sâmbătă, 01 februarie la 09:50.

 


MARATONUL FAMILIEI ZOU

Program special

Sâmbătă, 18 ianuarie la 11:35

Urmăreşte Disney Junior sâmbătă, 18 ianuarie la 11:35 pentru o dimineață plină de râsete și de plăcere, pentru că îţi aducem un maraton al familiei Zou. Alătura-te lui Zou şi familiei şi prietenilor lui pentru prăjituri cu bunica, construcţii cu tata şi bunicul … și să nu uităm pupicii mari de la Nana.

DUMINICILE CELOR MAI BUNI AMICI

Program special

În fiecare duminică la ora 10:25

 

În fiecare duminică a lunii ianuarie sărbătorim prietenia la Disney Junior cu programul nostru special dedicat celor mai buni amci, la ora 10:25.

Împărtăşeşte dragostea cu prietenii tăi cu episoade consecutive din Doctoriţa Pluşica, Zou, Mouk, Jake şi Piraţii din Ţara de Nicăieri, Clubul lui Mickey Mouse şi Noile Aventuri ale lui Winnie de Pluş.

CÂND O SĂ CRESC MARE

Program special

In luni până vineri, începând de luni, 13 ianuarie, ora 09:05

 

Fiecare tânăr visează la ceea ce vrea să devină când va creşte mare, iar personajele favorite ale Disney Junior, Zou şi Doctoriţa Pluşica nu fac excepţie. Fii alături de tinerii noştri prieteni în Când o să cresc mare, episoade consecutive din fiecare show de luni până vineri, începând de luni, 13 ianuarie, ora 09:05 şi 12:30. Zou îşi explorează visurile şi ambiţiile, în timp ce Doctoriţa Pluşica exersează ce îi place ei mai mult – să repare jucării.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton