Homepage  / Știri / Televiziune

Noutățile lunii iulie, la Disney Channel și Disney Junior. Maratoane de episoade și desene în premieră

Noutățile lunii iulie, la Disney Channel și Disney Junior. Maratoane de episoade și desene în premieră

de Redactia Tvmania

Luna iulie debutează la Disney Channel cu un maraton de episoade din serialul „Sulphur Springs”, iar din 10 iulie, în fiecare weekend sunt difuzate episoade consecutive din cele mai populare seriale: „Mereu la mijloc”, „Casa lui Raven”, „Tabăra cu peripeții”, „Sydney și Max”. De asemenea, are loc premiera unui nou sezon din serialul „Cei 6 super eroi” și sunt programate noi episoade din animația „Amfibienii”.

La Disney Junior, Plușica, îndrăgita fetiță ce aspiră să devină doctor, la fel ca mama ei revine cu întâmplări captivante și pline de învățăminte în noi episoade din sezonul 5 al serialului „Doctorița Plușica”. În plus, sezonul 2 din serialul „Gigantozaurul” readuce în prim-plan aventurile preistorice a patru mici dinozauri prieteni: Voini, Temi, Zâmbi și Istețica.

 

DISNEY CHANNEL

MARATON DE EPISOADE: „SECRETELE DIN SULPHUR SPRINGS”

Primul sezon al serialului „Secretele din Sulphur Springs” se difuzează în întregime într-o singură după-amiază.

Serialul prezintă povestea lui Griffin Campbell, în vârstă de 12 ani, a cărui familie a decis să se mute într-un nou oraș și să preia un hotel abandonat cu scopul de a-l transforma într-o destinație de vacanță plină de viață așa cum fusese în urmă cu mult timp. Însă întregul oraș crede că hotelul este bântuit de fantoma unei fete pe nume Savannah. Împreună cu Harper, un coleg de clasa pasionat de mistere, Griffin descoperă un portal secret care le permite să călătorească înapoi în timp și află că rezolvarea misterului depinde chiar de familia sa.

Sâmbătă, 3 iulie, de la 12:00

PROVOCAREA ESTIVALĂ CU CELE MAI ÎNDRĂGITE SERIALE

Weekend-urile de vară sunt dedicate serialelor tale preferate! În fiecare după-amiază de sâmbătă și duminică ai parte de un maraton de episoade din serialul tău preferat:

  • „Mereu la mijloc” (10 și 11 iulie),
  • „Casa lui Raven” (17 și 18 iulie),
  • „Tabăra cu peripeții” (24 și 25 iulie),
  • „Sydney și Max” (31 iulie).

Din 10 iulie, de la 12:00

 

„CEI 6 SUPER EROI”: PREMIERA SEZONULUI 2

Aventurile continuă pentru „Cei 6 Super Eroi”! După ce l-au învins pe ticălosul Obake și au salvat orașul, cei șase prieteni primesc recunoașterea pe care o merită! Dar când San Fransokyo ajunge pe mâinile monștrilor, viitorul celor șase și al orașului stă sub semnul întrebării.

Din 19 iulie, de luni până vineri, de la 16:00

 

NOI EPISOADE DIN SEZONUL 2 AL SERIALULUI „AMFIBIENII”

Amfibienii” este un serial animat de comedie ce relatează aventurile Annei Boonchuy, în vârstă de 13 ani, care este transportată în mod magic în lumea fantastică a Amfibiei, o mlaștină rurală plină de oameni – broască. Acolo ea întâlnește o tânără broască entuziasmată pe nume Sprig Plantar, pe sora sa imprevizibilă, Polly și pe bunicul supraprotector, Hop Pop. Cu ajutorul lui Sprig, Anne se va transforma într-un erou și va descoperi prima prietenie adevărată din viața ei.

În sezonul 2, Ana și prietenii săi părăsesc limitele confortabile ale lui Wartwood pentru îndepărtatul oraș Tritonia, în încercarea de a descifra misterele cutiei muzicale.

În fiecare zi weekend, din 3 iulie, de la 18:30

 

DISNEY JUNIOR

NOI EPISOADE DIN SEZONUL 5 AL SERIALULUI „DOCTORIȚA PLUȘICA”

Plușica, îndrăgita fetiță ce aspiră să devină doctor, la fel ca mama ei și care trateaza jucăriile și animaluțele de plus revine cu noi episoade. În fiecare poveste prezentată, Plușica și prietenii ei diagnostichează situația și oferă îngrijiri jucăriei cu probleme. Personajele și temele prezentate sunt potrivite pentru micuții telespectatori și sunt concepute pentru a ușura frământările copiilor cu privire la chestiunile ce țin de îngrijirea personală și sănătate, de la vizita unui medic până la îndepărtarea unei așchii. Multe dintre episoade abordează direct tipurile de probleme cu care se confruntă părinții cu copii mici atunci când vine vorba de sănătate, igienă și îngrijire medicală.

Din 5 iulie, de luni până vineri, de la 12:00

 

PREMIERA SEZONULUI 2 AL SERIALULUI „GIGANTOZAURUL”

Gigantozaurul invită micii telespectatori în aventurile preistorice a patru mici dinozauri prieteni: Voini, Temi, Zâmbi și Istețica, pe măsură ce explorează misterele celui mai mare și mai de temut dinozaur dintre toți. Fiecare episod urmărește gașca de prieteni într-o expediție plină de imaginație în care își înfruntă propriile frici și învață să lucreze în echipă. Cu acțiunea amplasată într-un cadru luxuriant, serialul captiveaza publicul cu specii diverse de dinozauri, dar și flora și fauna specifică erei cretacice. De la Brachiozaurul cu gâtul lung și uriașul Triceratops, la jungla verde, râuri învolburate și copaci gigantici, minunata lume a Gigantozaurului îi învită pe copii să o exploreze.

În noul sezon, viața în Cretacia decurge foarte bine atunci când Termy dispare, până când cei patru prieteni își dau seama că lipsa lui duce la un dezastru ecologic.

Din 19 iulie, de luni până vineri, de la 15:00

 

MARATOANE DE WEEKEND

În fiecare zi de weekend, micuții telespectatori au parte de maratoane de distracție cu episoade consecutive din serialele lor preferate:

  • „Blue”,
  • „Doctorița Plușica”,
  • „Eroii în Pijama”,
  • „Gigantosaurul”.

Sâmbătă și duminică, de la 10:00

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton