Homepage  / Știri / Televiziune

Noutățile lunii iunie 2022 la Disney Channel și Disney Junior

Noutățile lunii iunie 2022 la Disney Channel și Disney Junior

de Andra Stana,

„Secretele din Sulphur Springs” și „Alice în cofeterăria minunilor” se numără printre recomandările lunii iunie 2022 la Disney Channel și Disney Junior. Pentru Disney Plus, vezi aici lista filmelor și serialelor disponibile la lansare.

[toc] 

Un nou serial, „Secretele din Sulphur Springs”, are premiera pe 4 iunie la Disney Channel. Călătoriile în timp ale lui Griffin și Harper îi duc până în 1930. Vor descoperi legătura lui Harper cu hotelul, originea portalului și identitățile fantome!

La Disney Junior, un nou serial animat începe în luna iunie: „Alice în cofeterăria minunilor”. Când tânăra Alice moștenește cartea de bucate fermecată a bunicii sale, ea devine responsabilă de Cofetăria Minunilor descoperind magia mâncării și capacitatea sa de a aduce oamenii împreună. Alice și prietenii ei, Prințesa Rosa și Hattie, împreună cu animalele ei de companie sărbătoresc prietenia și gătitul în fiecare zi.

DISNEY CHANNEL

ZIUA COPILULUI ALĂTURI DE SUPEREROII DISNEY CHANNEL

La Disney Channel Ziua Internațională a Copilului este sărbătorită cu fast alături de supereroii preferați de micii telespectatori cu episoade din „Miraculos: Buburuza și Motan Noir” și „Ghostforce„.

Miercuri, 1 iunie, de la ora 9:00

SECRETELE DIN SULPHUR SPRINGS

Călătoriile în timp ale lui Griffin și Harper îi duc până în 1930. Vor descoperi legătura lui Harper cu hotelul, originea portalului și identitățile fantome!

În fiecare sâmbătă și duminică, din 4 iunie, de la ora 20:25

FANTOMA ȘI MOLLY MCGEE

Cine se îmbrățișează mai bine și mai amuzant, dacă nu Molly McGee? Ziua îmbrățișărilor este sărbătorită de Disney Channel alături de cu cea mai optimistă fată!

Miercuri, 29 iunie, de la 20:15

DISNEY JUNIOR

NOI EPISOADE DIN PĂIENJENELUL MARVEL ȘI PRIETENII LUI UIMITORI

Noi aventuri așteaptă să fie descoperite de micii telespectatori în noile episoade ale serialului de la Disney Junior, în cadrul cărora Păienjenelul Marvel și prietenii lui uimitori vor face din nou echipă pentru a-și salva cartierul.

Din 27 iunie, de la ora 19:30

ALICE ÎN COFETĂRIA MINUNILOR

Un nou serial animat începe în luna iunie la Disney Junior. Când tânăra Alice moștenește cartea de bucate fermecată a bunicii sale, ea devine responsabilă de Cofetăria Minunilor descoperind magia mâncării și capacitatea sa de a aduce oamenii împreună. Alice și prietenii ei, Prințesa Rosa și Hattie, împreună cu animalele ei de companie sărbătoresc prietenia și gătitul în fiecare zi.

În fiecare sâmbătă și duminică, din 4 iunie, de la ora 20.00

Sursa foto: Disney Channel

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton