Homepage  / Știri / Televiziune

Noutățile lunii mai la Disney Channel și Disney Junior

Noutățile lunii mai la Disney Channel și Disney Junior

de Andra Stana,

Cele mai îndrăgite seriale pun stăpânire întreaga lună pe grila Disney Channel. Toate personajele preferate din cele mai recente serii animate precum: „Fantoma și Molly McGee”, „Ghostforce” (episoade în premieră) sau „Miraculos: Buburuza și Motan Noir” vor fi difuzate pe Disney Channel în luna mai, în fiecare zi. 

La Disney Junior va fi sărbătorită familia alături de unele dintre cele mai îndrăgite seriale animate și, pe parcursul întregii luni, vor fi difuzate noi episoade din serialele „Mickey Mouse: Casa distracției”, „Prietenii cățeluși” și „Eroii în pijama”.

[toc]

Ce e nou în mai la Disney Channel și Disney Junior

DISNEY CHANNEL

Cele mai îndrăgite seriale pun stăpânire întreaga lună pe grila Disney Channel. Toate personajele preferate din cele mai recente serii animate precum: „Fantoma și Molly McGee”, „Ghostforce” (inclusiv episoade în premieră) sau „Miraculos: Buburuza și Motan Noir” vor fi difuzate pe Disney Channel în luna mai, în fiecare zi, de la ora 6:00 la ora 19:00.

NOI EPISOADE DIN GHOSTFORCE

Aventurile lui Liv, Andy și Mike, care formează echipa Ghostforce, continuă cu noi episoade la Disney Channel. Echipa ultra-secretă de supereroi cu puteri fantomatice vor fi sprijiniți neîntrerupt de misteriosul Blingboo cât și de arsenalul de înaltă tehnologie inventat de mentorul lor, Domnișoara Jones, pentru a lupta și captura fantomele care bântuie New York-ul.

Din 23 mai, de luni până vineri, de la ora 19:00

DISNEY JUNIOR

NOI EPISOADE DIN MICKEY MOUSE: CASA DISTRACȚIEI

Mickey Mouse alături de prietenii săi – Minnie, Goofy, Donald, Daisy și Pluto își continua aventurile în Casa Distracției. În aceste noi episoade, Mickey și prietenii săi vizitează câteva locații interesante, cum ar fi Lumea Creioanelor, Muntele Iernii, Insula de aventură și Majestica.

Din 23 mai, de la ora 19:30

NOI EPISOADE DIN PRIETENII CĂȚELUȘI

Lui Bingo și Rolly li se vor alătura în aventura lor noi prieteni. Cei doi vor continua să meargă în misiuni zilnice și să viziteze locuri precum St Louis sau Hong Kong.

Din 2 mai, de la ora 16:00

NOI EPISOADE DIN EROII ÎN PIJAMA

În noile episoade din Eroii în pajama se vor alătura doi noi răufăcători, Carly și Cartoka. Cei doi sunt pasionați de viteză și de noul lor Flashcar rapid. Vor reuși cei trei să îi oprească?

Din 21 mai, de la ora 15:30

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FAMILIEI SĂRBĂTORITĂ LA DISNEY JUNIOR

Pe 15 mai la Disney Junior va fi sărbătorită familia alături de unele dintre cele mai îndrăgite seriale animate Disney Junior. Vor fi difuzate episoade speciale din T.O.T.S, Blue sau Fancy Nancy Clancy.

Pe 15 mai, de la ora 13:00

Sursa foto: Disney

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton