Homepage  / Știri / Televiziune

Noutățile toamnei la Pro TV. Cum va arăta grila nouă a postului

Noutățile toamnei la Pro TV. Cum va arăta grila nouă a postului

de Redactia Tvmania

Pro TV a organizat astăzi o conferință de presă în care a anunțat emisiunile ce vor avea premiera în următoarea perioadă. S-a trecut cu eleganță peste data lansării noii grile, dar am aflat câte ceva despre ce va intra pe post în această toamnă.

 

 

„Ferma vedetelor”

E oficial, ferma are altă gazdă: pe Monica Bârlădeanu. Sezonul al treilea al show-ului a fost filmat la poalele Făgărașului. Vedeta a urcat pe scenă și a recunoscut că pentru prima oară a fost încântată să facă televiziune când i s-a spus că trebuie să se mute la țară. A vorbit despre „condițiile inumane”, cum ar fi dimineața fără cafea :), la care au fost supuse cele 18 vedete, printre care se numără: Patrizia Paglieri, Andrei Duban, DJ Wanda, Cosmin Natanticu, Rona Hartner, Narcisa Suciu. S-a lăsat cu sânge, pansamente și declarații de dragoste… totul pentru cei 50.000 de euro puși în joc la „Ferma vedetelor”. Show-ul nu se regăsește însă în grila anunțată (vezi mai jos).

 

„Fort Boyard”

Știam deja câteva garnituri de concurenți în varianta românească a show-ului, dar ce nu știam e că printre cei care vor porni în căutarea comorii se va număra și Mihaela Rădulescu. În filmulețul de prezentare a emisiunii (din care puteți vedea un instantaneu mai sus), am recunoscut-o pe jurata de la „Românii au talent” și prezentatoarea de la „Uite cine dansează!” mergând cu grație pe sârmă!

 

Surpriză?

Printre vedetele postului prezente la conferință, l-am recunoscut și pe Marius Manole, fostul concurent și câștigător al show-ului „Uite cine dansează!”. Se simțea foarte bine și se întreținea cu Mihai Petre. Să fi trecut actorul de pe scenă în gașca juriului? Poate în locul lui Gigi Căciuleanu? Mister! La întrebarea noastră, oficialii postului doar au zâmbit…

 

Grila de toamnă a Pro TV-ului va arăta așa:

 

LUNI

20.30 – „Gospodar fără pereche” (NOU)

22.30 – „Pe bune?!” (NOU)

 

MARȚI

20.30 – „Las Fierbinți” (sezonul 12)

21.30 – „România, jos pălăria!” (NOU)

 

MIERCURI

20.30 – „Visuri la cheie” (sezonul 4)

22.30 – „Pe bune?!”

 

JOI

20.30 – „Las Fierbinți”

21.30 – „Ai noștri” (sezonul 2)

22.30 – Fotbal

 

VINERI

20.30 – „Vocea României” (sezonul 7)

 

SÂMBĂTĂ

20.30 – Film artistic

22.30 – Film artistic

 

DUMINICĂ

20.30 – „Fort Boyard” (NOU)

22.00 – Film artistic

 

Save

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton